In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Xian-Szaman

Go down 
+4
Grze
Warfar
Nanai
Shin
8 posters
AutorWiadomość
Go??
Gość

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 1:06 pm

Siamanko

Imię: Igor
Skąd jesteś?: Lublin(woj. Lubelskie)
Klasa: Szaman
Build: 40/0/21 Elemental/Restoration
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Broetherhood of Blood krótko i Never Ending do teraz ;]
Czemu akurat Hordecore: Słyszałem, że jesteście z Avalona (In Flames) byliscie dobrą gildią. Ma zamiar dołączyć do was mój qmpel.
Znasz kogoś z gildii: Nie, ale ludzi z Avalona znalem z widzenia na serverze
Jak długo grasz w WoWa: ponad 2lata
Link do zdjęcia: nie maaaa Smile

PS. Podczas czytania postów z forum zauważyłem ze wszyscy albo prawie wszyscy maja avatary - gołąb albo sowa. O co kaman?? :]

Edit: Ten gołąb to sofa pewnie ^^ /// Sen
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 2:26 pm

o co kaman z sowa??

to okrutna tajemnica xD affraid

jak dolaczysz to wyjasnimy

poki co za
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 3:06 pm

przeciw (dps)
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Xian-Szaman Left_bar_bleue0/1Xian-Szaman Empty_bar_bleue  (0/1)

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 11:19 pm

daje + za nick bo w starym In Flames był Xian (Mag na pewno wszyscy pamiętają)
też ele szamek to imba koks dps
ale z drugiej strony DPS mamy od zajoba
wstrzymam się od zdania jak na razie poczekam na wypowiedzi innych :geek:
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 6:01 am

szkoda ze macie wątpliwości Sad
Powrót do góry Go down
Grze

Grze

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 6:28 am

a ja jestem za

szamek ma moc a pozatym zawsze moze sie zrobic na heal
Powrót do góry Go down
Kelly
Gość

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 7:22 am

Jestem za bo totemy shamana bardzo przydaja sie na raidach. 20mana/2s i 101sd to totemy ktore powinny sie znalesc w party kazdego castera.
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 7:36 am

Pamiętam ,że ktoś pytał sie ciebie skąd wziąłeś nick(jakieś 3 miesiące temu).Odpowiedziałeś ze na avalonie pod tym Nickiem grał niezły mag czyli nasz prawdziwy Xian Very Happy
Dps mamy dużo ale akurat tego buildu i klasy mało .Za wiek byłbym przeciwny no ale przecież każdy może wpisać co chce i nie zawsze (ale w większości) 15 lat musi być Voldartem albo Meru. Jeżeli będziesz prezentował ich poziom to osobiście ode mnie dostaniesz Kicka.
Pomimo moich wątpliwości daje ci szanse i jestem ZA.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 7:43 am

Nie wiem kim byli ale będę miał to na uwadze
BTW. Nie wiem czego ale każdemu komu powiem ze mam 15lat coś ode mnie się odsuwa Question
To jak już zdecydujecie czy dojdę to napiszcie bounce
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 9:58 am

Powiedz mi tylko jedną rzecz, ile jesteś w stanie postawić totemów na manę?

Ostatnio zmieniony przez yairomi dnia Pon Gru 01, 2008 10:00 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 9:59 am

Jestem przeciwny.
po pierwsze ukradłes nick naszego kolegi
po drugie jestes dpsem (za duzo ludu juz jest w gildii, tym bardziej dpsów)
po trzecie... wiek, tak wiem że to tylko durny stereotyp ale w 99% przypadków... ehh wiecie o co mi chodzi ^^
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 11:34 am

Yairomi niestey 1 totem
Tifek powiem tak, moi koledzy z poprzedniej gildii (never ending) tez mowili ze mlody mlody itp i sie potem przekonali ze jestem spoko... Sprawa nicku, podoba mi sie ten nick wiec go "zaporzyczylem"
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Xian-Szaman Left_bar_bleue99/99Xian-Szaman Empty_bar_bleue  (99/99)

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 11:54 am

Wiesz, oni mają manie na punkcie wieku, bo ponieważ Tifek ma 13lat i każdy kto jest od niego starszy uważa za nooba!

PS: Zastanowiłbym się nad przyjęciem, jeżeli byś zrobił się na heal.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 12:04 pm

narazie bede pod dpsa ale jak pochodze na insty i nazbieram itemy to oczywiscie pod pve bede pod resto
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 2:34 pm

Rzecz w tym, że nie potrzebujemy ludzi którzy mają lvl, 0 itemów i zbierają na 2 build. Wolimy ludzi którzy są juz w danym buildzie, i mają choćby dobry początek zbieranych itemów.
Z totemem chodziło mi o trinket stawiający drugi totem ala mana spring, zwróciłeś uwagę na to że jest ważny, więc postanowiłem sprawdzić czy sam jesteś zorientowany w temacie.
Będę za, jeśli będziesz z buildem resto i zaczniesz teraz od odwiedzania instancji 5 man żeby uzbierać jako takie graty na start, nie jest ciężko zebrać ekipę na takie wypady, dołączyć do kogoś.
Wystarczy chcieć.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimeWto Gru 02, 2008 12:05 am

Jak juz wyzej napisalem, moge zrobic sie pod resto, hcyba jakies iteamy mam a z 5osobowkami jak tylko ktos bedzie chcial to sie przelece
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimeWto Gru 02, 2008 1:46 am

zmieniam zdanie i jestem za, bo widac ze mu zalezy Smile
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitimeWto Gru 02, 2008 8:57 am

pozwole sobie napisac ze jestes przyjety, czekasz juz w sumie 3 dni a jasnego regulaminu co do przyjec jeszcze nie mamy.
napisz do kogos z rady w grze
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Xian-Szaman Empty
PisanieTemat: Re: Xian-Szaman   Xian-Szaman I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Xian-Szaman
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Clody-holly paladyn, nauzic ele szaman