| Holly god huju baj | |
|
+8Sylvien Neyd Balumb Telamont Natalka yairomi Creit holly 12 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
holly Rada Gildii
| Temat: Holly god huju baj Sro Sty 06, 2010 5:00 pm | |
| Yo nie chce mi sie dużo pisac wiec powiem wprost koncze z gra powodzenia w dalszym rozwijaniu guild.Dzieki za te pare lat gry Love and Peace :*** | |
|
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Holly god huju baj Sro Sty 06, 2010 11:28 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 2:20 am | |
| |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 3:13 am | |
| BO uwierzę :D To tak jakby balumb powiedział że się nigdy nie denerwuje ahahaha | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 4:13 am | |
| | |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 4:16 am | |
| Niech ziemia lekką Ci będzie | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 6:40 am | |
| co kurwaaaaaaa ? ????? nikaj kurwa nie idziesz, a jak idziesz to masz wjazd na chate chuju tepy !! dawej adres HOLY :**** | |
|
| |
Neyd
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 8:26 am | |
| Jeśli się nie zgrywasz to będzie strata dla gildii. Trzymaj się i nie zmieniaj:D P.S. Nie tworząc już osobnego tematu, pragnę również się z wami pożegnać, tym razem ostatecznie. Dzięki wam wszystkim za wspólnie spędzony czas, i na VT i w grze, życzę powodzenia i obyście szli tylko do przodu. Usunąłem wszystko co łączyło mnie z tą grą aby już nic mnie nie kusiło do powrotu (wliczając w to połamanie płyt i de-instalację klientów). Jakby kto mi nie wierzył, proszę: http://wow.sangreal.lt/wowd2/?s=p&name=NeydPozdrawiam. | |
|
| |
Sylvien
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 11:57 am | |
| No tak samo jak Moj ziom Neyd pozegnam sie zwami mimo iz gralem z wami ponad rok smiem twierdzic ze poznalem zajebistych ludzi przez ktorych nie raz lezalem na podlodze i plakalem ze smiechu..... Byliscie zajebista paczka pozytywnie wykreconych ludzi.... Balumb ty byles kurna chyba najbardziej wykrecony te twoje wkurwy na byle gowno niezapomne tego :* Trzymajcie sie wysokich rolli duzo golda i wysokiego ratingu na arenach to w wowie a w zyciu realnym to no coz zdrowia areszta sama wam przyjdzie..... Trzymajcie sie PEACE !!!! | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 12:16 pm | |
| NIEEEEEEEEEEEE (((((((((((((((((((((((((((( kurwaaaaaa ;//// sklad sie sypie ( Macie kurwa wjazd na chate w wakacje ! PS. Trzymcie Kochani bedzie mi was brakowac (((( Powodzenia | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 4:04 pm | |
| żegnajcie plebsy kiedys na piwko sie ustawimy | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Holly god huju baj Czw Sty 07, 2010 5:42 pm | |
| powodzenia na nowej drodze zycia | |
|
| |
Dimen
| Temat: Re: Holly god huju baj Sob Sty 09, 2010 4:37 am | |
| My z Eloris też się podpinamy do tego tematu. Decyzje podjelismy juz dawno ale jakos nie bylo okazji zeby wam to oznajmic. dzieki ze te wszytkie spedzone godziny na raidach darcie golumba na vt i ogolnie te jaja na vt najczesciej o parowkach ale chuj z tym xD Powodzenia i wy tez to rzuccie;p | |
|
| |
holly Rada Gildii
| Temat: Re: Holly god huju baj Sob Sty 09, 2010 5:58 am | |
| O lol zaraz pół guild przestanie grac xd ..co za boty.. ale dobry wybór Powodzenia na nowej drodze życia .Jak jakis zlot będzie to kur.. przywioze ze 3 zgrzewy jaboli do was | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Holly god huju baj Sob Sty 09, 2010 6:12 am | |
| Jakie 3 zgrzewy .... a moje 3 ? to razem 6 powodzenia | |
|
| |
holly Rada Gildii
| Temat: Re: Holly god huju baj Sob Sty 09, 2010 6:14 am | |
| No to co zlot na polu u balumba ? | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Holly god huju baj Nie Sty 10, 2010 2:40 am | |
| jo lapie byka, a ty doisz go | |
|
| |
holly Rada Gildii
| Temat: Re: Holly god huju baj Nie Sty 10, 2010 4:36 am | |
| Nie jo ci podom chusteczka jakby co xd | |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| |
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Holly god huju baj Nie Sty 10, 2010 11:53 pm | |
| jak na pole? przeciez balumb w kopalni mieszka ;p nie Łukasz? czy cos sie zmienilo?^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Holly god huju baj | |
| |
|
| |
| Holly god huju baj | |
|