In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Sylvien - podanie

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Sylvien
Gość

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 6:15 am

Witam wszystkich czytających moje podanie. Nazywam się Dawid i mam 17,5 lat. Mieszkam i uczę się w Gdańsku.
Moja postać to lv70 feral druid o nicku Sylvien. Wcześniej grałem na serwerze WoWlegion, posiadałem tam wszystkie klasy i w kazdej jestem obeznany, moja specjalnością był tam Rogue. Gram w Wowa od ponad roku i jestem bardzo doświadczonym graczem.
Chciałbym do was dołączyć gdyż jest was zawsze mnóstwo online, a co za tym idzie na pewno organizujecie czasami raidy. Swoją postawą zobowiązuję sie do przestrzegania regulaminu oraz zasad kulturalnych, a także pomoc innym graczom którzy nie są obeznani w pełni ze światem wowa lub dopiero zaczynają przygodę z nim. Niestety nie posiadam konta na naszej klasie ani żadnych swoich zdjęć, ale myślę, że nie powinien być to dla was wielkie kłopot.
Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego podania.
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Sylvien - podanie Left_bar_bleue99/99Sylvien - podanie Empty_bar_bleue  (99/99)

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 6:28 am

Za, tylko powiedz, że ten twój druid to tank ^^
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 6:36 am

Za

tank sie przyda
Powrót do góry Go down
Sylvien
Gość

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 6:37 am

Będzie tank jak uzbieram itemy na niego:D na razie mam tylko mackę s2 ale jak wyfarmie trochę honoru to będę miał full s2 + ringi necka itd:D potem arenki i będę tankiem jak trzeba:D w przyszłości zbiorę inne sety i będę także mógł być healerem

Edit: Pamiętaj, że jako tank PVP daleko nie zajedziesz... Smile /// Sen
Powrót do góry Go down
Sylvien
Gość

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 6:47 am

właśnie dlatego chce dołączyć do gildii która jest również pve, aby uzbierać części tankowe:D jedyne co jest dobre wg mnie z gladiatorów to tylko części pod melee dps do tluczenia innych:D jak sie chce byc dobrym tankiem/healerem/casterem to tylko sprzęt pve który ma najlepsze bonusy do spell dmg heala itd. chyba ze ktos woli staminę itp:P oczywiście możecie mieć inne zdanie, nie zaprzeczam
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 7:42 am

za, dobrze piszesz Smile no i tank sie przyda
Powrót do góry Go down
Senti

Senti

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 10:29 am

za, bo z dobrego miasta;]
skad dokladniej jestes?:>
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Sylvien - podanie Left_bar_bleue0/1Sylvien - podanie Empty_bar_bleue  (0/1)

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 11:27 am

Wyżej chyba już podjeli decyzję ja dodam coś od siebie. W itemach arena/honor czyli PvP daleko nie zajdziesz jeżeli chodzi o tanking. Druid jest na tyle uniwersalny że jest podstawą dobrej Gildii jak szaman czy palladyn dlatego jestem ZA.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Sylvien - podanie Empty
PisanieTemat: Re: Sylvien - podanie   Sylvien - podanie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Sylvien - podanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» Podanie Dar