In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Aphotic - rekturutacja

Go down 
+5
Wiwernus
Senyama
Aerlin
Nanai
Aphotic
9 posters
AutorWiadomość
Aphotic

Aphotic - rekturutacja Empty
PisanieTemat: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 10:19 am

Imię*: Michał
Wiek*: 16
Skąd jesteś: Hrubieszów, niedaleko Zamościa
Klasa*: Rogue
Build*: Combat
W jakiej gildii byłeś wcześniej*: Edge Of Hell
Czemu akurat Hordecore: Szukam dobrej gildii z przyjazna atmosfera
Czy znasz kogoś z Gildii: Nie
Jak długo grasz w WoW'a*: Rok, wczesniej grałem na Avalonie
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: http://nasza-klasa.pl/profile/5131847

PS. Sorry za taka nazwe tematu ale musiała być dłuższa niż 10 znaków Razz
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 10:58 am

tak, bo combat rogue (bedzie juz 3 w gildii..)

jaki miales nick na avalonie?
Powrót do góry Go down
Aerlin

Aerlin

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 12:42 pm

Farbiarz!! Very Happy
Kolega z podobnego fachu, więc jestem na tak.
Powrót do góry Go down
Aphotic

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 1:15 pm

Heh na Avalonie Psajdak miałem nick 61 Prot Paladin, a jak wbije 70 lvl to prawdopodobnie zmienie build.
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Aphotic - rekturutacja Left_bar_bleue99/99Aphotic - rekturutacja Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 1:39 pm

Cytat :
Jak wbije 70 lvl to prawdopodobnie zmienie build.

Można zapytać na jaki planujesz zmienić build? Jako, iż w gildii sporo graczy grających klasą rogal posiada build PvP to ja w takim przypadku jestem przeciwny przyjęciu, nastawiamy się w większości na PvE, dlatego jeżeli planujesz wbić do nas do gildii z założeniem "zrobię się pvp, pozabierają mnie na insty i będę mieć epiki" to w mojej opinii zmarnowałeś czas na pisanie tego posta Wink

Ostatnio zmieniony przez Senyama dnia Pią Lis 28, 2008 1:08 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 1:41 pm

ZA
Powrót do góry Go down
Aphotic

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 1:45 pm

Napisałem, że prawdopodobnie, nie wiem czy na pewno jeżeli w dalszym ciągu będzie mi się podobac gra tym buildem to nie zmienie, spokojnie Smile

EDIT: Na tę chwilę zamierzam głównie grać w PvE
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 2:06 pm

PvE -- ZA

PvP -- Zdecydowanie przeciw
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSro Lis 26, 2008 2:29 pm

myslalem ze masz juz 70lev i build pve, w takim razie zmieniam swoj glos i jestem przeciw, sorry..
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Aphotic - rekturutacja Left_bar_bleue0/1Aphotic - rekturutacja Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeCzw Lis 27, 2008 7:17 am

ja jestem za to co ze nie ma 70 nie lvl sie liczy po za tym ma + bo niedaleko mieszka i gral na avalonie po za tym rogal sie przydaje ma dobry dps jaki by nie był a ma trutki itp

Ostatnio zmieniony przez Warfar dnia Czw Lis 27, 2008 10:34 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Senti

Senti

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeCzw Lis 27, 2008 9:32 am

Raczej na tak ;d
Powrót do góry Go down
Aphotic

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimePią Lis 28, 2008 7:20 am

No to co jestem przyjęty czy nie bo troche zboczyliście z tematu Very Happy
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 2:20 am

Tobie siadła sowografia Razz Nie jestem destro od dawna ;< Koniec off topa.
Co do topicu, robisz się na pve, jestem na tak, inaczej niet.
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Aphotic - rekturutacja Left_bar_bleue99/99Aphotic - rekturutacja Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitimeSob Lis 29, 2008 6:31 am

Napiszę, za Thurina Wink Witamy w gildii ^^
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Aphotic - rekturutacja   Aphotic - rekturutacja I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Aphotic - rekturutacja
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
In Flames :: Gildia In Flames :: Rekrutacja-
Skocz do: