| Zedaxron . | |
|
+4Senyama Usagi- Warfar Balzat 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Balzat
| Temat: Zedaxron . Nie Lis 23, 2008 4:22 pm | |
| Imię*: Wojciech Wiek*: 20 Skąd jesteś: Bukowo Klasa: Warlock Build*: Affliction / Demonology W jakiej gildii byłeś wcześniej*: BoS Czemu akurat Hordecore:.... Czy znasz kogoś z Gildii: Nie Jak długo grasz w WoW'a: Rok 2 miesiące Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:....
Ostatnio zmieniony przez Balzat dnia Nie Lis 23, 2008 5:08 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Zedaxron . Nie Lis 23, 2008 4:31 pm | |
| jako że jesteś pierwszy na nowym forum jestem za tylko podaj jeszcze iel masz lat | |
|
| |
Balzat
| Temat: RE RE Zedaxron . Nie Lis 23, 2008 5:06 pm | |
| 20 Niewiem co mi się wkręciło że tam jest napisane nazwisko :]
Ostatnio zmieniony przez Balzat dnia Wto Lis 25, 2008 3:11 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Usagi-
| Temat: Re: Zedaxron . Nie Lis 23, 2008 5:53 pm | |
| co Cię skłoniło do nas akurat? | |
|
| |
Balzat
| Temat: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 2:41 am | |
| Głównie mi chodzi o to zeby gildiia była zorgnizowana i zeby dało sie gdzies z innymi pójść bo w BoS-ach zbieranie graczy trwa godzine a jak juz sie zbiorą insta trwa 5 min, czasem sie rozpada zanim wszyscy dojdą do insty. A od kumpla słyszałem że tu nie ma z tym problemu (tez się stara o przyjęcie do gildii)
To jak zostane przyjęty? :] | |
|
| |
Usagi-
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 6:12 am | |
| rada o tym decyduje, ja jestem tylko wścibski MT | |
|
| |
Balzat
| Temat: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 6:29 am | |
| Dodam że też studjuje w Elblągu i mam dużo czasu na granie :] | |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 6:48 am | |
| Jestem ZA PS:Ten pafonkffff poffinienfff zfjeeeffsfsfsfsf soffeeee! | |
|
| |
Wiwernus
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 8:32 am | |
| Na razie zadnych limitów nie ma co do przyjeć(klasy,buildy)Dlatego jestem za. | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 10:05 am | |
| dodaj jeszcze + mu za avatar sam hoduje ptaszniki jak to twój ptasznik to ładny kędzior jak sie nie mylę ^^
Ostatnio zmieniony przez Warfar dnia Pon Lis 24, 2008 10:18 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Miki
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 10:09 am | |
| o warfar czemu się nie pochwaliłeś ? Ja też hoduje ja za sam avatar bym go przyjął | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 10:32 am | |
| Juz mialem pisac ze jestem przeciw, bo za duzo dpsow, ale widze ze tez studiujesz w Elblągu no i pewnie prej z tematu powyzej to twoj kumpel? wiec za | |
|
| |
Usagi-
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 10:50 am | |
| pf ale nie mamy na 70 locka ktory nie byłby PvP. Jeśli on jest PvE to kce go na kara | |
|
| |
Balzat
| Temat: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 4:45 pm | |
| - Ptasznik nie jest kędzierzawy, zdjęcie poprostu jest niewyraźne - nie wiem jaki to gatunek, nikt z kumpli którzy maja ptaszniki tez nie wie - 70 lvl mam od trzech tygodni i w tej chwili mam trochę ponad polowe sprzętu - Mieszkam z Wabisuke - Wabisuke juz został przyjęty wiec teraz znam kogos z gildii - No i... kiedy zostanę przyjęty i czy wogóle ? | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Zedaxron . Pon Lis 24, 2008 6:03 pm | |
| Jestem za i chyba smialo moge stwierdzic ze zostajesz przyjety. Jeszcze takie pytanko... jestes sl/sl czy affli z domieszką demo? P.S. Warfar ma w domu ptaszniki zeby odstraszały sowy. ;d | |
|
| |
Balzat
| Temat: Zedaxron . Wto Lis 25, 2008 12:25 am | |
| aktualnie sl/sl a potem kto wie. Chciałem sobie uzbierać dwa zestawy PvP i PvE ale troche mi z tym zejdzie.
Dodem jeszcze że mam Tailoring 362 i Enchainting 300 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zedaxron . | |
| |
|
| |
| Zedaxron . | |
|