In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Rathis

Go down 
+6
Balumb
Milus
Warfar
Uden
Sylvien
rathis
10 posters
AutorWiadomość
rathis

rathis

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 12:18 pm

Nick:Rathis
Klasa:Shaman
Aktualny level:1 cyclops (ale są wakacje wiec szybko sie to zmieni)
Build:Ench na exp
Jaki build planujesz miec na maksymalnym levelu?:Resto
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz mikrofon?:Posiadam
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania.
Tak zapoznałem się
W jakiej gildii byłeś wcześniej:(horda po wpie Never Ending)
Nick postaci przed wipe:Rathis
Czy znasz kogoś z Gildii: Uden
Dlaczego akurat In Flames: Super gildia i ogólnie stęskniłem się za wami;]
Ile średnio spędzasz czasu na gre:od 16-17 do 2-3
Jak długo grasz w WoW'a:~2lata
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link (opcjonalne):
Jakie masz doświadczenie PvE:Dobre
Powrót do góry Go down
Sylvien

Sylvien

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 12:40 pm

Byles ale sie zmyles no niestety w regulaminie jest napisane w nase szeregi wstepuje sie tylko i tylko 1 ( slownie: jeden ) raz i ni chuja wiecej

podanie denne zdechle bez jaj

ja mowie nie
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 12:42 pm

ZA
i powiem tak, on nie wyszedl z gildi tylko poszedl afk, a nikt nie zabrania grania po stronie hordy i ally
a nie gral po stronie ally w innej gildi wiec warunku nie zlamal
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie Rathis Left_bar_bleue0/1Podanie Rathis Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 12:45 pm

A ja jestem na tak to że poszedl za kumplami z reala do hordy a teraz oni nie graja czy coś i to spora determinacja że chce mu się znowu expić, po za tym miał doświadczenie i wiem że da się z nim dogadać.
Powrót do góry Go down
Milus

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 12:50 pm

Sylvien czyś Ty na głowe upadł... wiesz ile razy tutaj ludzie dostawali drugą szanse??? było już kilka takich przypadków... co do podania to najgorsze w ostatnim czasie jakie czytałem... byłeś i chcesz wrócić... to się wykaż że CI zależy... a nie pisałeś "coś" w ciągu 3min i nazywasz to podaniem... popatrz na poprzednie podania które zostały odrzucone przy twoim to są epopeje... chcesz dostać drugą szanse ??? pokaż że Ci zależy... przeciw...
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 12:55 pm

Kurwa , jebie mnie to czy gral u nas czy nie, ALE Dobrych graczy sie nie odrzuca !
popatrzcie ile juz nam osob umknelo...
Oczywiscie ZA !
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 12:56 pm

on nie wyszedl z gildi i nie gral p ostronie ally,
Lubisz czytac podania takie jak tifek napisal? napisal krotkie zwiezle podanie i tyle.
Przedstaw sensowny argument za NIE a jak nie to sie nie wypowiadaj.

Ostatnio zmieniony przez Uden dnia Czw Cze 18, 2009 3:13 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 1:05 pm

przeciesz tu nie liczy sie czy podanie jest ładne czy nie bo już je kiedyś pisał zjeby teraz tylko chce się upewnić ...
Powrót do góry Go down
rathis

rathis

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 1:12 pm

Milus napisał:
Sylvien czyś Ty na głowe upadł... wiesz ile razy tutaj ludzie dostawali drugą szanse??? było już kilka takich przypadków... co do podania to najgorsze w ostatnim czasie jakie czytałem... byłeś i chcesz wrócić... to się wykaż że CI zależy... a nie pisałeś "coś" w ciągu 3min i nazywasz to podaniem... popatrz na poprzednie podania które zostały odrzucone przy twoim to są epopeje... chcesz dostać drugą szanse ??? pokaż że Ci zależy... przeciw...
Powiedz to co miałbym dopisać w takim razie? : P Moim zdaniem napisałem najważniejsze informacje.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 1:14 pm

ja chce nr buta i zescanuj dowodzik osobisty bo nie jestem pewien lol! lol! lol!
Powrót do góry Go down
rathis

rathis

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 1:27 pm

mówisz masz(jeszcze 18 nie mam wiec legitymacja musi starczyć)
Podanie Rathis Beztytuumjt.th
A co do buta to nie wiem chyba 45-46
Mam nadzieje Milus ze juz starczą te informacje które podałem
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 3:00 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 3:10 pm

Dawać hóia Very Happy
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 3:11 pm

HAHA pewnie ze ZA, za poczucie humoru chociażby ;P
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 4:58 pm

nie znam człowieka (już nie gracza nawet), nie interesuje mnie historia i drugie szanse - jeśli chcesz ode mnie "za" to powiedz, jakie bossy czyściłeś i gdzie.

wstrzymuję się
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 6:00 pm

goro on z nami czyścił wszystko był w podstawowym składzie na BT MH i miał itemki na poziomie t5-6
to ze mi zgarną 2 x t6 mu nie zapomnę .... bounce
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 6:58 pm

Nooo, Sofa, jak Ciebie z itemów opierdalał na BT to jestem ZA Very Happy
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 7:45 pm

juma T5 T6 bezcenne , za reszte zaplacisz goldem ;p
Powrót do góry Go down
rathis

rathis

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Cze 18, 2009 10:35 pm

Warfar ja chce przypomnieć ze ja w porywie dobroci odstąpiłem spodenki t6 dla draco king lol!
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimePią Cze 19, 2009 12:48 am

ZA
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimePią Cze 19, 2009 1:49 am

Ja w ogóle zastanawiam się po co to podanie(chyba chciał być uprzejmy ;p)
Bo przecież członkowie gildii z przed wiepe'u mieli być przyjmowani od razu Smile
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimePią Cze 19, 2009 11:06 am

dobra dawaj do kogoś w gildii bo nie wiedze przeszkód byłeś w gildii ale nie odchodziłeś.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Rathis
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie Rathis
» podanie