| Podanie Rathis | |
|
+6Balumb Milus Warfar Uden Sylvien rathis 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
rathis
| Temat: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 12:18 pm | |
| Nick:Rathis Klasa:Shaman Aktualny level:1 (ale są wakacje wiec szybko sie to zmieni) Build:Ench na exp Jaki build planujesz miec na maksymalnym levelu?:Resto Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz mikrofon?:Posiadam Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania. Tak zapoznałem się W jakiej gildii byłeś wcześniej:(horda po wpie Never Ending) Nick postaci przed wipe:Rathis Czy znasz kogoś z Gildii: Uden Dlaczego akurat In Flames: Super gildia i ogólnie stęskniłem się za wami;] Ile średnio spędzasz czasu na gre:od 16-17 do 2-3 Jak długo grasz w WoW'a:~2lata Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link (opcjonalne): Jakie masz doświadczenie PvE:Dobre | |
|
| |
Sylvien
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 12:40 pm | |
| Byles ale sie zmyles no niestety w regulaminie jest napisane w nase szeregi wstepuje sie tylko i tylko 1 ( slownie: jeden ) raz i ni chuja wiecej
podanie denne zdechle bez jaj
ja mowie nie | |
|
| |
Uden GuildMaster
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 12:42 pm | |
| ZA i powiem tak, on nie wyszedl z gildi tylko poszedl afk, a nikt nie zabrania grania po stronie hordy i ally a nie gral po stronie ally w innej gildi wiec warunku nie zlamal | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 12:45 pm | |
| A ja jestem na tak to że poszedl za kumplami z reala do hordy a teraz oni nie graja czy coś i to spora determinacja że chce mu się znowu expić, po za tym miał doświadczenie i wiem że da się z nim dogadać. | |
|
| |
Milus
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 12:50 pm | |
| Sylvien czyś Ty na głowe upadł... wiesz ile razy tutaj ludzie dostawali drugą szanse??? było już kilka takich przypadków... co do podania to najgorsze w ostatnim czasie jakie czytałem... byłeś i chcesz wrócić... to się wykaż że CI zależy... a nie pisałeś "coś" w ciągu 3min i nazywasz to podaniem... popatrz na poprzednie podania które zostały odrzucone przy twoim to są epopeje... chcesz dostać drugą szanse ??? pokaż że Ci zależy... przeciw... | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 12:55 pm | |
| Kurwa , jebie mnie to czy gral u nas czy nie, ALE Dobrych graczy sie nie odrzuca ! popatrzcie ile juz nam osob umknelo... Oczywiscie ZA ! | |
|
| |
Uden GuildMaster
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 12:56 pm | |
| on nie wyszedl z gildi i nie gral p ostronie ally, Lubisz czytac podania takie jak tifek napisal? napisal krotkie zwiezle podanie i tyle. Przedstaw sensowny argument za NIE a jak nie to sie nie wypowiadaj.
Ostatnio zmieniony przez Uden dnia Czw Cze 18, 2009 3:13 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 1:05 pm | |
| przeciesz tu nie liczy sie czy podanie jest ładne czy nie bo już je kiedyś pisał zjeby teraz tylko chce się upewnić ... | |
|
| |
rathis
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 1:12 pm | |
| - Milus napisał:
- Sylvien czyś Ty na głowe upadł... wiesz ile razy tutaj ludzie dostawali drugą szanse??? było już kilka takich przypadków... co do podania to najgorsze w ostatnim czasie jakie czytałem... byłeś i chcesz wrócić... to się wykaż że CI zależy... a nie pisałeś "coś" w ciągu 3min i nazywasz to podaniem... popatrz na poprzednie podania które zostały odrzucone przy twoim to są epopeje... chcesz dostać drugą szanse ??? pokaż że Ci zależy... przeciw...
Powiedz to co miałbym dopisać w takim razie? : P Moim zdaniem napisałem najważniejsze informacje. | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 1:14 pm | |
| | |
|
| |
rathis
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 1:27 pm | |
| mówisz masz(jeszcze 18 nie mam wiec legitymacja musi starczyć) A co do buta to nie wiem chyba 45-46 Mam nadzieje Milus ze juz starczą te informacje które podałem | |
|
| |
Uden GuildMaster
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 3:00 pm | |
| | |
|
| |
holly Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 3:10 pm | |
| Dawać hóia | |
|
| |
Keireen
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 3:11 pm | |
| HAHA pewnie ze ZA, za poczucie humoru chociażby ;P | |
|
| |
Usagi-
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 4:58 pm | |
| nie znam człowieka (już nie gracza nawet), nie interesuje mnie historia i drugie szanse - jeśli chcesz ode mnie "za" to powiedz, jakie bossy czyściłeś i gdzie.
wstrzymuję się | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 6:00 pm | |
| goro on z nami czyścił wszystko był w podstawowym składzie na BT MH i miał itemki na poziomie t5-6 to ze mi zgarną 2 x t6 mu nie zapomnę .... | |
|
| |
Usagi-
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 6:58 pm | |
| Nooo, Sofa, jak Ciebie z itemów opierdalał na BT to jestem ZA | |
|
| |
Uden GuildMaster
| Temat: Re: Podanie Rathis Czw Cze 18, 2009 7:45 pm | |
| juma T5 T6 bezcenne , za reszte zaplacisz goldem ;p | |
|
| |
rathis
| |
| |
Jeterohn
| Temat: Re: Podanie Rathis Pią Cze 19, 2009 12:48 am | |
| | |
|
| |
Keireen
| Temat: Re: Podanie Rathis Pią Cze 19, 2009 1:49 am | |
| Ja w ogóle zastanawiam się po co to podanie(chyba chciał być uprzejmy ;p) Bo przecież członkowie gildii z przed wiepe'u mieli być przyjmowani od razu | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: Podanie Rathis Pią Cze 19, 2009 11:06 am | |
| dobra dawaj do kogoś w gildii bo nie wiedze przeszkód byłeś w gildii ale nie odchodziłeś. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie Rathis | |
| |
|
| |
| Podanie Rathis | |
|