In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie: Mythu

Go down 
+6
Mythu
Warfar
Slizzer
Nanai
rathis
Creit
10 posters
AutorWiadomość
Mythu
Gość

Podanie: Mythu Empty
PisanieTemat: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 2:49 pm

Imię:Kamil
Skąd jesteś: okolice Suwałk

Nick: Mythu
Klasa: Priest
Build: Holy
Link do postaci na Armory: wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=249699
Czy posiadasz ventrilo lub zainstalujesz je oraz będziesz używał/a na raidach?: Tak
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Tak
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Deja vu
Czemu akurat Hordecore: Kumpel mi polecił
Czy znasz kogoś z Gildii: Rathis
Jak długo grasz w WoW'a: Prawie rok
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 2:57 pm

przeciw, deja vu, nie zarejestrowales sie, 0 pracy przy podaniu
Powrót do góry Go down
rathis

rathis

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 3:05 pm

Jak najbardziej na tak.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 3:12 pm

za
Powrót do góry Go down
Slizzer

Slizzer

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 3:17 pm

Przeciw, mówiłem wam coś o pisaniu postów dla zarejestrowanych.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Mythu Left_bar_bleue0/1Podanie: Mythu Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 5:26 pm

Jak zrobi konto na forum będę na tak precha się przyda
Powrót do góry Go down
Mythu

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 10:14 pm

Ok, już stworzyłem konto na forum. Przepraszam, że nie zrobiłem tego wcześniej.
Powrót do góry Go down
Lerg

Lerg

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 12:17 am

dawać go na okres próbny Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Milus

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 3:16 am

jak najbardziej ZA... holy pray się przyda... będziesz musiał popracować na gearem...
Powrót do góry Go down
Tavana

Tavana

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 5:07 am

za
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Mythu Left_bar_bleue99/99Podanie: Mythu Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 5:21 am

Przeciw, za to, że sie nie zarejestrowałeś zakładając konto. (nie zmienię zdania, nawet dlatego, ze potem założył, dość już mam gości na forum!)
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Mythu Left_bar_bleue0/1Podanie: Mythu Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 6:27 am

Creit + Slizer + Senyama muszą dwie osoby zmienić zdanie albo nie przejdzie. A gear masz już w miarę na T5 starczy spokojnie.
Powrót do góry Go down
Slizzer

Slizzer

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 6:40 am

Senyama napisał:
Przeciw, za to, że sie nie zarejestrowałeś zakładając konto. (nie zmienię zdania, nawet dlatego, ze potem założył, dość już mam gości na forum!)

Ja już mówiłem, wystarczy dać żeby nie mogli pisać. Taki koleś myśli o moge czytać daje new topic i zonk, zaloguj się.
Powrót do góry Go down
rathis

rathis

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 8:04 am

No widzę przeciw przyjęciu do gildii macie bardzo mądre argumenty lol! Moim zdaniem jednak każdy kto jest przeciw podał jakieś sensowne powody(>i proponuję wprowadzić taka zasadę do regulaminu)
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitimeWto Maj 12, 2009 8:11 am

przyjety

nigdzie nie ma nakazane zeby zakladac konto na forum przy pisaniu podania, poza tym przeprosil za to i jak zwykle szukacie dziury w calym

Szukamy dziury w całym, bo mnie wkurwiają już akcje, gdzie goście piszą, że som ZA przyjęciem takiego kolesia, zresztą to nie pierwszy przypadek, w którym ktoś pisze podanie jako Gość, dla mnie to oznaka braku(pośrednio) szacunku dla gildii. /// Sen
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie: Mythu   Podanie: Mythu I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie: Mythu
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie
» Podanie : Hx