In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie: Edron

Go down 
+2
Shin
Irianna
6 posters
AutorWiadomość
Go??
Gość

Podanie: Edron Empty
PisanieTemat: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 11:23 am

Imię:Eryk
Skąd jesteś: Poznań (to naprawdę potrzebne Smile?)

Nick:Edron
Klasa: Warrior
Build: Tank (prot)
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=179513
Czy posiadasz ventrilo lub zainstalujesz je oraz będziesz używał/a na raidach?:Tak, planuje. Rozmawiałem już z jednym członkiem z waszej gildi na ten temat, wszystko mi wytłumaczył.
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania: Tak zapoznałem się.
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Dawno temu grałem, zrobiłem sobie przerwę i powróciłem. To chyba było... "Tabula Rasa"(baardzo dawno)
Czemu akurat Hordecore: Ponieważ szukam gildii PvE, zostaliście mi poleceni. Spodobała mi się jak czytałem regulamin DYSCYPLINA i ZORGANIZOWANIE, czego brakuje niemal wszędzie.
Czy znasz kogoś z Gildii: tak, Agita, Irianna. Dobrzy znajomi
Jak długo grasz w WoW'a: hmm... licząc z przerwami to będzie z 2-3 lata? Nie pamiętam za dobrze Razz
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:
Wymagane? Wolałbym nie...

Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Smile

Pozdrawiam
Edron
Powrót do góry Go down
Irianna

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 12:15 pm

Jestem za. Dobry tank, stara sie jak moze.
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 12:18 pm

za
Powrót do góry Go down
Darahu
Rada Gildii
Darahu

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 12:19 pm

za
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 12:22 pm

Myślę, że kolejne "za" to tylko formalność i chyba nikt mnie nie zjebie jeśli powiem, że możesz już napisać w grze do kogoś z rady o inva. Smile
Powrót do góry Go down
Slizzer

Slizzer

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 12:23 pm

Moje ZA Very Happy
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Edron Left_bar_bleue0/1Podanie: Edron Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 12:29 pm

za
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitimePon Maj 11, 2009 12:33 pm

pisz w grze do Beatrix / Creit / Sentii / Nanai / Smokers / Satori(albo Neyd/Yoshimi w zaleznosci czy na alcie czy na mainie bede siedzial) o przyjedzie do guild

Przyjety
Zamykam

Nie pluf sie Shin /// Sen
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie: Edron   Podanie: Edron I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie: Edron
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics