In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie-Elterchet

Go down 
+3
Warfar
Slizzer
Elterchet
7 posters
AutorWiadomość
Elterchet

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 8:44 am

Imię: Christian
Pochodzę z: Gdańsk

Nick: Elterchet
Klasa: Mag
Aktualny Build: Frost
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=319901

Czy posiadasz ventrilo lub zainstalujesz je oraz będziesz używał/a na raidach?: tak
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania: tak
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Jestem nowy na sangu
Czemu akurat Hordecore: Poszukuje gidli pve z którą mógłbym regularnie raidować
Czy znasz kogoś z Gildii: Mariuszek
Jak długo grasz w WoW'a: lekko ponad rok
Powrót do góry Go down
Slizzer

Slizzer

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 9:16 am

Przeciw, przecież te ity s2/za BoJ łatwo zebrać.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie-Elterchet Left_bar_bleue0/1Podanie-Elterchet Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 10:41 am

Przeciw. Jak zbierzesz S2/Boj to będę na TAK. U nas w gildii robimy insty t5/t6 a w tych itemach na nie nie pójdziesz a na heroici mało kto już chodzi.
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 1:12 pm

low lvl
no gear
przeciw
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeSro Maj 06, 2009 10:33 am

Warfar napisał:
Przeciw. Jak zbierzesz S2/Boj to będę na TAK. U nas w gildii robimy insty t5/t6 a w tych itemach na nie nie pójdziesz a na heroici mało kto już chodzi.

Hehe warfar stala gadka na rekrutacji ;p

ale zbierz troche lepsze ity lol! i wtedy bedziemy na tak i zmiana buildu na fire na raidy obowiazkowo ( we frost to na pvp )
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeSro Maj 06, 2009 10:43 am

Nie wiem czemu, ale denerwują mnie ludzie, którzy w taki pokemoniasty sposób piszą swoje imiona (np David).
Powrót do góry Go down
Taol

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeSro Maj 06, 2009 11:12 am

Tifek ale wiesz koles moze pochodzic z Angli i moze miec w dowodze osobistym christian i co napiszesz krystian zamiast christan ?? (moim zdaniem dobrze napisal bo tak sie nazywa) i jazky co przeciw
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeSro Maj 06, 2009 11:13 am

Pisze podanie do polskiej gildii i to po polsku wiec zakladam, że jest polakiem. Jeżeli jednak nie jest to zwracam honor.
Powrót do góry Go down
Elterchet

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Kom   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeCzw Maj 07, 2009 1:55 pm

Tak jestem Polakiem, pisze me imię w ten sposób bo tak się po prostu nazywam, chociaż są z tym często problemy. chee. Co do bulidu- jest mi całkowicie obojętne czym walczę.

W Każdym razie dziękuje za uwagę, mam nadzieje że wróce tu gdy się lepiej wyposaże no i na 70.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie-Elterchet Left_bar_bleue0/1Podanie-Elterchet Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitimeCzw Maj 07, 2009 4:45 pm

po prostu wbij 70 i zbierz pre itemów nie musisz mieć itemó odrazu full epick i zapraszamy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie-Elterchet Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Elterchet   Podanie-Elterchet I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie-Elterchet
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Elterchet
» podanie Ico