In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie: Stregi

Go down 
+4
Xian
Shin
Warfar
Reynart
8 posters
AutorWiadomość
Reynart

Podanie: Stregi Empty
PisanieTemat: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 8:32 am

Imię: Krzysiek
Skąd jesteś: Jasło

Nick: Stregi
Klasa: Paladyn
Build: Retri, za ambicjami na Prot
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=308133
Czy posiadasz ventrilo lub zainstalujesz je oraz będziesz używał/a na raidach?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania: Tak/Tak
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Blood Pact
Czemu akurat Hordecore: chciałbym czerpać w pełni z atrakcji gry pve ( np. ukończyć wszystkie instancje ), oraz grac z ludźmi od których mogę się czegoś nauczyć
Czy znasz kogoś z Gildii: Nie
Jak długo grasz w WoW'a: 8 miesięcy
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Stregi Left_bar_bleue0/1Podanie: Stregi Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 10:41 am

Przeciw. Jak zbierzesz S2/Boj to będę na TAK. U nas w gildii robimy insty t5/t6 a w tych itemach na nie nie pójdziesz a na heroici mało kto już chodzi.
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 1:13 pm

przeciw
no gear
Powrót do góry Go down
Reynart

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 1:51 pm

Nie myślicie o jakiejś akademii?
dużo ludzi chciało by do was dołączyć prędzej czy później, ale zdobyć sprzęt bez zorganizowania jest bardzo trudno.
Niektórzy tez nie lubią zmieniać klanów, czuja się przywiązani do ludzi którzy im pomagali

coś w stylu akademii pod waszym patronatem było by akurat

pomysł wyniesiony rodem z Ogame ^^
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 2:02 pm

wielu z nas zdobylo sprzet ktory nosi do dzis jeszcze bez pomocy kolegow z gildii ktora sie rozwijala i jedyne co mogla zaoferowac na poczatku to 5 man i to nrmal bo hero nie dzialalo jakos specjalnie
jesli komus zalezy to wierzymy ze tez da rade sam zanim dolaczy
jesli ktos tu przychodzi dla sprzetu to nie jest mile widziany
z drugiej strony jesli ktos sam sprzetu sobie skolowac nie potrafi chociazby przez random hero to nie widze dla niego przyszlosci bo potrzebujemy ludzi ogarnietych i kreatywnych a nie oczekujacych ze wszystko sie za nich zrobi i poda na talerzu
BTW: jaki cel miala by taka akademia?-dogearowywanie ludzi czyz nie?-samemu mozna miec sprzet na poziomie t5+[patrz bojki] i sprawdzanie czy no gear i low lvl sie nadaje do upper guild charakterem i ogarniciem? - od tego jest okres probny
Powrót do góry Go down
Xian

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 2:19 pm

Po prostu guidlia posiada sporo osób ,więc dalsza rekrutacja wymaga selekcji , jeżeli komuś zależy to sam powinień dać coś od siebie.
Powrót do góry Go down
Reynart

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 2:21 pm

Coż, nie jestem osoba oganieta. Glidi szukam właśnie żeby to zmienić, odezwę się innym razem

wspominając o akademii myślami błądziłem po innych grach gdzie takie pomysły nie były niczym nowym, ale w WoW niema chyba takiej rywalizacji miedzy gildiami o ludzi
Powrót do góry Go down
Xian

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 2:44 pm

Czytając twoje wypowiedzi stwierdzam , że jesteś bardzo wporządku. Gdybym ja mógl decydować , to zrobił bym wyjątek i byłbym ZA !
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 2:55 pm

jesli obiecasz ze na pewno zrobisz sie na holy lub prot to przyjmiemy cie do gildii

jesli jednak chcialbys byc prot, to musiabys zdobyc sprzet pvp pod heal i w tym sprzecie biegac z nami po raidach i rollowac itemy na prot chodzac rowniez na hero i zbierajac bojki
Powrót do góry Go down
Aerlin

Aerlin

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 3:13 pm

Jeśli zgodzisz się na to, co napisał Nanai to możesz liczyć na moje poparcie Smile
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 3:54 pm

a jesli sie zgodzisz i nie wypelnisz to mozesz liczyc na wieczne potepienie xD
Powrót do góry Go down
Reynart

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 4:44 pm

Warfar i Shin maja racje, w tym momencie to był bym kulą u nogi, po prostu nie wiedziałem jaka jest sytuacja

A ze podoba mi się bardzo to żywe forum u was to tak łatwo nie odpuszczę Razz

Do zobaczenia jak juz będę w s2

Ostatnio zmieniony przez Reynart dnia Wto Maj 05, 2009 6:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 4:58 pm

Jestem na tak (lolo czuje sie jak w idolu xD) -
wiek gracza i,gra w wowa 8 miesiecy a nie od wczoraj + to ze chce byc prot, a prot pal zawsze sie nada
poza tym skill>itemy , co pokazalismy w BT ostatnio - na pohybel skurwysynom Smile
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 11:01 pm

Ja jestem ZA jeśli tak jak napisali inni, trochę się dogearujesz. ;]
Zbieraj gear pod holy(broń Boże retri!), radze zacząć od S2, z tym już spokojnie kazde hero zrobisz i powoli mozesz zbierać gear na prot.
Ja tak zrobiłam, bo wygearowanie prot palka od razu to nie łatwa sprawa... Zanim zmieniłam się na tanka miałam już ponad 2k bh, bo inaczej nie miałabym szansy chodzenia na większe raidy.
;]
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeSro Maj 06, 2009 5:40 am

jesli chcesz to pisz w grze o inva i przyjmiemy cie od razu
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitimeSro Maj 06, 2009 10:23 am

Jestem na tak jeśli obiecasz, że będziesz tankiem ze staffem jednoręcznym i buildem destro/resto.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie: Stregi   Podanie: Stregi I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie: Stregi
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» Podanie Dar