In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie Kaczorro

Go down 
+3
Xian
Arsantaeth
Mcdon
7 posters
AutorWiadomość
Kaczorro
Gość

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 1:55 am

Imię: Kamil
Skąd jesteś: Wola Dalsza koło Łańcuta nieopodal Rzeszowa (1 LO)

Nick: Kaczorro

Klasa: Warlock

Build: Destro ( ale dopiero na 70 lvlu)

Link do postaci na Armory:

W jakiej gildii byłeś wcześniej: na SangReal jestem w gildii Sacrum jest to gildia która wyemigrowała z Avalonu (Braterstwo Wilków) jednak na Avalonie nie grałem w niej gdyż miałem dwie postacie w ally w gildii Armia Kalimdoru

Czemu akurat Hordecore: Znajomy mi polecił, no i znajomi w niej grają, a poza tym jestescie gildia PvE, a to mnie najbardziej interesuje na tym serwerze

Czy znasz kogoś z Gildii: Mcdon, Ankou, Bazus, Kolczasty, no i znajomi z 1 LO z Łańcuta ale po nicku niestety nie

Jak długo grasz w WoW'a: od ferii zimowych ponad rok temu, zaczynałem na Avalonie, potem była seria funów (jednak to nie to), potem spowrotem Avalon no i moja przygoda na SangReal
Powrót do góry Go down
Mcdon

Mcdon

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 2:16 am

jestem za
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 2:25 am

za
Powrót do góry Go down
Xian

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 3:44 am

Wybacz puki co jestem jednak na nie - Gdzie link do postaci ? .. Nie wiemy nawet jaki masz lvl;. Rozumiem , że znasz osoby w guildi to duży +, ale mimo wszystko uważam , że coś powinieneś ze sobą oferować .

p.s - zarejestruj się na forum !
Powrót do góry Go down
Efreet

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 4:45 am

wkleiłem link al;e nie wiedziałem że goście nie mogą potem już nie mogłem edytować, tak więc zarejestrowałem się a oto link : http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=369763
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
podanie Kaczorro Left_bar_bleue0/1podanie Kaczorro Empty_bar_bleue  (0/1)

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 6:17 am

Jak dla mnie na Nie. Ludzie skoro wy nie widzicie Grubą czcionką jak pisze że linki dodaje się po zarejestrowaniu na forum to jak ja mam wierzyć w to że czytacie regulaminy...
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 6:54 am

Ja bym była nawet ZA...
...ale fajnie jakbyś wbił tą 70, a potem pisał podanie Razz

Chyba w mało jakiej gildii przyjmują low lvle(oprocz nowo powstałych)...
jak na razie nic do nas nie wniesiesz na tym lvlu :p
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 8:54 am

zloz podanie ( poprawnie ) jak bedziesz mial 70 lvl, jak narazie NIE
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
podanie Kaczorro Left_bar_bleue0/1podanie Kaczorro Empty_bar_bleue  (0/1)

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 10:46 am

Ja będę na Tak jak wbijesz 70 i będziesz mial jakieś tam minimum. Nie to że cie nie chcemy tylko dla tego że masz low lvl ale u nas byś się nudził bo robimy insty t5 t6. a jak wbijesz 70 nawet to musisz mieć to minumum czyli boji albo S2
Powrót do góry Go down
Bazuss
Gość

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimeNie Maj 03, 2009 2:33 pm

może warto dać mu szanse... byłbym za:) ale podanie już jest chyba odrzucone:o

Zarejestruj się do cholery, następne posty jako Gość będę kasował. /// Sen
Powrót do góry Go down
Xian

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 10:55 am

Pytanie , czemu została przyjęta osoba ,która nawet nie ma konta na forum. Wątpie w to , że chodźby przeczytała regualmin . To tak ot to ...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

podanie Kaczorro Empty
PisanieTemat: Re: podanie Kaczorro   podanie Kaczorro I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie Kaczorro
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» Podanie Dar