In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie i przeprosiny

Go down 
+11
Usagi-
Keireen
Creit
Telamont
Milus
Arsantaeth
Shin
Senti
Nanai
Rundaer
yairomi
15 posters
AutorWiadomość
tabakaxd
Gość

podanie i przeprosiny Empty
PisanieTemat: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 2:07 pm

Witam:)

Chcialbym prosic o przyjecie do guild ponowne. Wyjasnienia przytaczam ponizej.

Wiem ze zjebalem wtedy ze po 1 dniu odszedlem i to nie podajac przyczyny to byl moj blad ... i za to was przepraszam. Obiecuje wam ze to sie wiecej nie powtorzy...Smile

Mam nadzieje ze podejmiecie sluszna decyzje... i jeszcze raz przepraszam
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 2:14 pm

Przeciw
Powrót do góry Go down
Rundaer

Rundaer

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 2:43 pm

podejmuje słuszną decyzję Wink przeciw Wink
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 3:44 pm

dlaczego chcesz odejsc z Crusaders?
Powrót do góry Go down
Senti

Senti

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 3:47 pm

nahhaha

narazie sie wstrzymam od glosu

ale nei licz na wiele :]
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 3:52 pm

poki co poprosze o wyjasnienia
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 4:08 pm

przeciw
Powrót do góry Go down
Milus

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeSro Kwi 29, 2009 4:12 pm

tak jak Nanai i Shin... choć jak dla mnie to lekceważąc podchodzisz to sprawy... piszesz krótką notkę że chcesz wrócić i że wyjaśnisz to za jakiś czas... jak już miałaś zamiar to zrobić to trza było tego dokonać jednym schludnym postem... mimo wszystko poczekam...
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 12:08 am

a ja mam prawo głosu?
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 12:27 am

zapomnij chlopak, tak sie nie robi, przeciw
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 1:35 am

Ja bym tam była ciekawa co Drogi Tabaka ma nam do opowiedzenia...

Ale czy za przyjęciem będę tego nie wiem ;p

Z tego co wiem nasz kolega zmienial gildie jak skarpetki. Z samej Euphorie wychodzil 3 razy...
Chyba tylko w NE go nie bylo, choc usilnie probowal sie tam dostac Razz
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 1:48 am

nie musisz przepraszać jeśli masz sensowny powód, a ciężko mi o taki wymyślić jeśli się wali /gquit po jednym dniu
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 2:05 am

przeciw
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
podanie i przeprosiny Left_bar_bleue0/1podanie i przeprosiny Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 3:46 am

Regulamin mówi Przeciw
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 6:38 am

przeciw
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
podanie i przeprosiny Left_bar_bleue99/99podanie i przeprosiny Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 7:02 am

Podanie odrzucone.

7xprzeciw
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 7:28 am

ja jednak otworze temat i czekam na odpowiedz na moje pytanie
Powrót do góry Go down
tabakaxd
Gość

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 9:30 am

to chociaz was przeprosilem za poprzednia sytuacje
Powrót do góry Go down
tabakaxd
Gość

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 9:33 am

no jezeli co chodzi o twoje pytanie to ci odpowiem ... ja chce chodzic na all insty ale czesto w crusaders to nie wypala bo nie ma ludzi online a jak juz jest to zawsze sie udaje all bosy ubic ale to sie dzieje zadko ...

i teraz masz odpowiedz na pytanie
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitimeCzw Kwi 30, 2009 9:44 am

Przeprosiny przyjęte, szkoda że nas olałeś. Co nam po tym, że w Crusadersach ci się nie podoba... Byłeś u nas jeden dzień, nawet nie spróbowałeś pewnie jak to u nas się robi. A my dajemy szansę praktycznie każdemu, ale tylko jedną. I ty już swoją miałeś.

Zamykam Nanai, lepiej mi przynieś mi piwo kobieto, zamiast otwierać tematy.

Usagi noobie, jak zamykasz, to zamykaj kobieto xD /// Sen

Ostatnio zmieniony przez Senyama dnia Czw Kwi 30, 2009 10:05 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: podanie i przeprosiny   podanie i przeprosiny I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie i przeprosiny
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» podanie