In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Rathis

Go down 
+7
yairomi
Lerg
Warfar
Natalka
Milus
Xian
urbi12
11 posters
AutorWiadomość
urbi12

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 12:47 pm

Imię:Marek
Skąd jesteś:Okolice suwałk

Nick:Rathis
Klasa:Shaman
Build:Resto
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=278238
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Deja Vu
Czemu akurat Hordecore:Wiele dobrego słyszałem o tej gildi:]
Czy znasz kogoś z Gildii:Nie
Jak długo grasz w WoW'a:ok 2 lata
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:brak
Powrót do góry Go down
Xian

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 3:54 pm

Jestem za . Moje argumenty były podane na vencie . Każdy ma okres próbny więc , każdy może dostać szanse
Powrót do góry Go down
Milus

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 4:04 pm

czyżby szpig ??? Razz... shamków brakuje... tak z ciekawości dlaczego z Deja Vu odchodzisz ??? narazie ZA...
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 4:19 pm

Deja Vu - jestem przeciwny.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie Rathis Left_bar_bleue0/1Podanie Rathis Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 6:09 pm

ZA tifek ma paranoje z tym Dv
Powrót do góry Go down
urbi12

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 10:39 pm

Nie uważasz że to jest dziecine? Szpieg...Haha i co miałbym szpiegować?Very Happy Jakie profki maja gracze z gildi?A może GH obrabuje?:] A na servie grałem jeszcze za czasów oriona wiec raczej za szpiega nie robieOdchodzę z DV dlatego jak dowiedzieli ze będzie wpie odechciewa im sie grać:]
Dziękuje za uwagę:]
Powrót do góry Go down
Lerg

Lerg

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 12:38 am

urbi12 napisał:
Nie uważasz że to jest dziecine?...

podsumowałeś jakbyś miał 40'che na karku...

nie będzie łajpa, a co do podania to szanse dać można
Powrót do góry Go down
Xian

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 1:52 am

urbi12 napisał:
Nie uważasz że to jest dziecine? Szpieg...Haha i co miałbym szpiegować?Very Happy Jakie profki maja gracze z gildi?A może GH obrabuje?:] A na servie grałem jeszcze za czasów oriona wiec raczej za szpiega nie robieOdchodzę z DV dlatego jak dowiedzieli ze będzie wpie odechciewa im sie grać:]

Zmieniam decyję - jestem na nie. Wybacz , ale wydaję mi się , że jak komuś zależy to nie pisze tego rodzaju postów.

Ostatnio zmieniony przez Xian dnia Sro Kwi 22, 2009 2:02 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Milus

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 1:55 am

więcej poczucia humoru Razz... u nas na słowo Deja Vu nie którzy dostają białej gorączki Very Happy...
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 3:22 am

Nooby...
za
Powrót do góry Go down
urbi12

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 3:56 am

Xian napisał:
urbi12 napisał:

Zmieniam decyję - jestem na nie. Wybacz , ale wydaję mi się , że jak komuś zależy to nie pisze tego rodzaju postów.

To juz ma 2x głosy na nie:] Czyli rozumiem ze juz nie mam szans?
Xian to co on napisał było dla mnie obraza... Mad
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 4:02 am

co slyszales dobrego o gildii?
Powrót do góry Go down
urbi12

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 4:06 am

Creit napisał:
co slyszales dobrego o gildii?
Zgrana i ogarnieta. W DV niekiedy było wpie na traszach w SSC(Wpie przy Kingu z gl chodz w sumie to moge im wybaczyćRazz )
A ja szukam gildi z która coś osiagne i przy tym bedzie świetna zabawa:]
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 5:03 am

u nas tez czasem sa wipy na traszach

masz VT i GC?
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 5:19 am

jak nie ma to sciagnie

resto shamy ftw

za
Powrót do góry Go down
urbi12

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 7:24 am

Osobiście wole TS. Ale vent też może byc:] To do kogo mam sie zgłosić
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 7:48 am

ZA wlasnie poznalem kolege online chyba szybciej niz tu zlozyl podanie i pykamy arenki,
chlop cierpliwy i jak pare razy wtopilismy to sie nie denerwowal tylko spokojnie omawialismy co zmienic
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 8:00 am

bylo 2x nie wiec narazie do nikogo masz sie nie zglaszac, bedzie Nanai to sie wypowie i to rozsadzi Razz
Powrót do góry Go down
urbi12

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Kwi 23, 2009 1:11 am

A długoo mam czekac az admin sie wypowie?
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Kwi 23, 2009 3:07 am

nie zadawaj takich pytan, zajrzy na forum to sie wypowie:P skad nam to wiedziec ^^
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitimeCzw Kwi 23, 2009 5:10 am

przyjety
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Rathis Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Rathis   Podanie Rathis I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Rathis
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie Rathis