In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie - Shadya

Go down 
+3
Natalka
Nanai
Usagi-
7 posters
AutorWiadomość
RaelQ/Sz
Gość

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 1:12 pm

Imię: Bartek
Nick: Shadya
Klasa: Rogal
Biuld: sub/assa, combat/sub, mulilate(załeza jak mam ochote grać)
Armory:
Wcześniejszesze gildie/serwery: Avalon- Raelag, priest z PV przed i po wipe, Sangreal Mleko UHT(uchodzcy z PV)
Czemu Hordecore: Szukam gildi PvE/ PvP i prawdobodnie ta gildia mi dostarczy tego typu atrakcji
Kogo znam: prawdopodobnie kogoś kojarze
Jak długo gram: około 2/3 lata
Powrót do góry Go down
Szadja
Gość

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 1:17 pm

Sry nie am edytuj: link (nie działa [url] :<)
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 1:18 pm

szukamy ludzi skoncentrowanych na pve - niemożliwą sytuacją będzie odmowa raidu z Twojej strony ponieważ się ustawiłeś na arenę z kimś czy coś podobnego. Do tego wypad w buildzie pvp na raid może się skończyć /gkickiem. Jeśli w taką piłkę możesz grać to ja jestem za, doświadczenie masz spore a to plus. Masz jakieś doświadczenie w raidach może?
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 1:50 pm

przeciw, zbyt duzo rogali
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 2:35 pm

przeciw
Powrót do góry Go down
szadja
Gość

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 2:43 pm

Aktualnie nie mam zkim grac arenek bo moj mate uciekl na hg, a w rajdowaniu ajkies doswiadczenie, poza tym ze jakis tydzien temu jeszcze rajdowalem z pv co sie da zanim poszli na hg rowniez
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 3:51 pm

na mnie nie robi z kim raidowałeś i ile raidowałeś, tylko co ubiłeś i ile razy. A jak widzisz ja jestem jednym z bardziej pozytywnie nastawionych
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 3:55 pm

jednym z 2
za
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeNie Kwi 19, 2009 10:39 pm

przeciw
Powrót do góry Go down
Szadja
Gość

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimePon Kwi 20, 2009 2:56 am

Rajdowalismy co sie dało czyli insty T4, T5 bo tylko takie są na Avalonie m.in GL, ML, Kara, SSC, TK-Eye
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimePon Kwi 20, 2009 6:08 am

Przykro mi, za dużo łotrzyków masz Ci u nas.
Przeciw na chwilę obecną.
Powrót do góry Go down
Xian

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimePon Kwi 20, 2009 12:32 pm

Wiem że to nie merytoryczny argument , ale jesteś z poznania - Jestem ZA
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 3:44 pm

przykro mi, podanie odrzucone
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie - Shadya Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Shadya   Podanie - Shadya I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie - Shadya
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie