In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie: Tavana

Go down 
+10
Nanai
Avarahil
Neyd
Lerg
Drakeus
Natalka
Warfar
lecter
Shin
Tavana
14 posters
AutorWiadomość
Tavana

Tavana

Podanie: Tavana Empty
PisanieTemat: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeSro Kwi 15, 2009 2:46 pm

Imię: Ewelina
Skąd jesteś: Błonie (k. Warszawy)

Nick: Tavana
Klasa: Priest
Build: 26/35/0
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=207197
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Shades of Niflheim
Czemu akurat Hordecore: Chciałabym chodzić na raidy, poprzednia gildia się rozpadła więc nie miałam takiej możliwości. Ponadto chce być jednym z lepszych healerów na serwie Wink
Czy znasz kogoś z Gildii: Marquiz i Leckter (on polecił mi gildię)
Jak długo grasz w WoW'a: od kocówki wakacji więc ponad pół roku
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: http://nasza-klasa.pl/profile/15915111/gallery/album/2/6 - za skutki uboczne nie ponoszę odpowiedzialności mam nadzieję Wink

Chodzę do liceum, więc nie zawsze będę mogła codziennie wejść, niestety jakoś muszę zdać maturęWink ( w weekendy nie powinno być problemu)

Przedmioty mam pod PvP, ale mimo to wolę PvE, jak już wspomniałam gildia się rozpadła i nie było z kim chodzić na raidy, zależało mi żeby mieć większy bh i tylko dlatego te itemki, lepsze takie niz zielone;)
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeSro Kwi 15, 2009 3:22 pm

slaby gear

dobre nastawienie

dobre podanie

ladna ambicja

i wreszcie ktos dal link do foty

ZA
Powrót do góry Go down
lecter

lecter

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeSro Kwi 15, 2009 5:33 pm

Za
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Tavana Left_bar_bleue0/1Podanie: Tavana Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeSro Kwi 15, 2009 6:32 pm

Za
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeSro Kwi 15, 2009 6:36 pm

Za, ale pasuje żebyś sie przerobiła na deep holy, circle of healing jednak jest ważne. No i plus za odwage, mało kto daje fotke, zwłaszcza jeśli jest kobietą. ^^
A mature olej i graj w wowa (senti wiem ze sie nie bedziesz mogl powstrzymac wiec wypierdalaj albo ci skasuje ten post co masz zamiar napisac :d).
Powrót do góry Go down
Drakeus

Drakeus

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeSro Kwi 15, 2009 11:42 pm

jako tank uwazam ze healow nigdy za wiele - zawsze bedzie z kim na heroiki chodzic bo rzeczywiscie pare itemkow za BOJe by ci sie przydalo zgarnac ^^
ZA
Powrót do góry Go down
Lerg

Lerg

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 12:51 am

pamiętam jeszcze z Shades of Niflheim...

Za
Powrót do góry Go down
Tavana

Tavana

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 2:01 am

I tak olewam, jeszcze dużo czasu, ale nieraz zdarzają się takie dni, że cały dzień zawalony i wtedy nie ma innej możliwości niż siedzenie nad tymi książkami:P
Powrót do góry Go down
Neyd

Neyd

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 2:26 am

kolejny prej sie przyda, oczywiście ZA
Powrót do góry Go down
Avarahil

Avarahil

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 3:11 am

jeżeli będziesz podnosić morale raidu swoim pieknym głosem na vt to jestem za Wink
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 4:20 am

omg nie sluchaj tego capa Tifka i nie olewaj matury, przyjeta
Powrót do góry Go down
Senti

Senti

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 5:58 am

za
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 6:55 am

tifek tak mowi bo od dwoch lat ma prawo do sluchania "juz za rok matura"
(jesli nie senti to ktos to musial napisac nie xD??)
Powrót do góry Go down
Milus

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 10:19 am

nie słuchaj tych NooBów... ucz się do matury... a w wolne chwile graj w Wow-a... czyli prawie zawsze Very Happy... ZA...
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Tavana Left_bar_bleue99/99Podanie: Tavana Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 10:53 am

wogole przestan grac z tymi noobami! wez sie do nauki, a nie siedzisz na wowie! za
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitimeCzw Kwi 16, 2009 8:29 pm

za xD ^^^^^^^^^^^^^ ja perdole zaraz padne xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie: Tavana   Podanie: Tavana I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie: Tavana
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie