| Podanie: Tavana | |
|
+10Nanai Avarahil Neyd Lerg Drakeus Natalka Warfar lecter Shin Tavana 14 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Tavana
| Temat: Podanie: Tavana Sro Kwi 15, 2009 2:46 pm | |
| Imię: Ewelina Wiek: 17 lat Skąd jesteś: Błonie (k. Warszawy) Nick: Tavana Klasa: Priest Build: 26/35/0 Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=207197W jakiej gildii byłeś wcześniej: Shades of Niflheim Czemu akurat Hordecore: Chciałabym chodzić na raidy, poprzednia gildia się rozpadła więc nie miałam takiej możliwości. Ponadto chce być jednym z lepszych healerów na serwie Czy znasz kogoś z Gildii: Marquiz i Leckter (on polecił mi gildię) Jak długo grasz w WoW'a: od kocówki wakacji więc ponad pół roku Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: http://nasza-klasa.pl/profile/15915111/gallery/album/2/6 - za skutki uboczne nie ponoszę odpowiedzialności mam nadzieję Chodzę do liceum, więc nie zawsze będę mogła codziennie wejść, niestety jakoś muszę zdać maturę ( w weekendy nie powinno być problemu) Przedmioty mam pod PvP, ale mimo to wolę PvE, jak już wspomniałam gildia się rozpadła i nie było z kim chodzić na raidy, zależało mi żeby mieć większy bh i tylko dlatego te itemki, lepsze takie niz zielone;) | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie: Tavana Sro Kwi 15, 2009 3:22 pm | |
| slaby gear
dobre nastawienie
dobre podanie
ladna ambicja
i wreszcie ktos dal link do foty
ZA | |
|
| |
lecter
| Temat: Re: Podanie: Tavana Sro Kwi 15, 2009 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie: Tavana Sro Kwi 15, 2009 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie: Tavana Sro Kwi 15, 2009 6:36 pm | |
| Za, ale pasuje żebyś sie przerobiła na deep holy, circle of healing jednak jest ważne. No i plus za odwage, mało kto daje fotke, zwłaszcza jeśli jest kobietą. ^^ A mature olej i graj w wowa (senti wiem ze sie nie bedziesz mogl powstrzymac wiec wypierdalaj albo ci skasuje ten post co masz zamiar napisac :d). | |
|
| |
Drakeus
| Temat: Re: Podanie: Tavana Sro Kwi 15, 2009 11:42 pm | |
| jako tank uwazam ze healow nigdy za wiele - zawsze bedzie z kim na heroiki chodzic bo rzeczywiscie pare itemkow za BOJe by ci sie przydalo zgarnac ^^ ZA | |
|
| |
Lerg
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 12:51 am | |
| pamiętam jeszcze z Shades of Niflheim...
Za | |
|
| |
Tavana
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 2:01 am | |
| I tak olewam, jeszcze dużo czasu, ale nieraz zdarzają się takie dni, że cały dzień zawalony i wtedy nie ma innej możliwości niż siedzenie nad tymi książkami:P | |
|
| |
Neyd
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 2:26 am | |
| kolejny prej sie przyda, oczywiście ZA | |
|
| |
Avarahil
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 3:11 am | |
| jeżeli będziesz podnosić morale raidu swoim pieknym głosem na vt to jestem za | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 4:20 am | |
| omg nie sluchaj tego capa Tifka i nie olewaj matury, przyjeta | |
|
| |
Senti
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 5:58 am | |
| | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 6:55 am | |
| tifek tak mowi bo od dwoch lat ma prawo do sluchania "juz za rok matura" (jesli nie senti to ktos to musial napisac nie xD??) | |
|
| |
Milus
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 10:19 am | |
| nie słuchaj tych NooBów... ucz się do matury... a w wolne chwile graj w Wow-a... czyli prawie zawsze ... ZA... | |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 10:53 am | |
| wogole przestan grac z tymi noobami! wez sie do nauki, a nie siedzisz na wowie! za | |
|
| |
Arsantaeth
| Temat: Re: Podanie: Tavana Czw Kwi 16, 2009 8:29 pm | |
| za xD ^^^^^^^^^^^^^ ja perdole zaraz padne xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie: Tavana | |
| |
|
| |