In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie RestInPeace

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
RestInPeace

RestInPeace

Podanie RestInPeace Empty
PisanieTemat: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimeNie Kwi 05, 2009 1:38 pm

Imię:Maciek
Skąd jesteś:Wyszogród

Nick:RestInPeace
Klasa:Rogal
Build:assa/sub gildia pve wiec przerobie sie na combat
Link do postaci na Armory:
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Blood pact
Czemu akurat Hordecore: Zaczynam grac pve i lubie guild gdzie panuje dobra atmosfera Smile
Czy znasz kogoś z Gildii: Nie
Jak długo grasz w WoW'a: 2 lata
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie RestInPeace Left_bar_bleue0/1Podanie RestInPeace Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimeNie Kwi 05, 2009 4:34 pm

ja będę za ale pewnie rogali mamy pod dostatkiem
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimePon Kwi 06, 2009 8:51 am

hmm no nie wiem... niech bedzie ze jestem za, zobaczymy co powiedza inni
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimePon Kwi 06, 2009 11:09 am

Mowisz, że zaczynasz grać - ale skąd mamy wiedzieć, że Ci w jakikolwiek sposób zależy? Podaniem tego nie okazałeś.

Wiesz chociaż, jakie są insty w Burning Crusade? Nie mówię nawet o bossach, ale czy wiesz gdzie zacząć? Gdzie gear zbierać na początek? Co możesz samemu zrobić? Od których raidów zacząć? Czy oprócz tego, że 41/20 combat jest na pve wiesz jak się gerować? Jakie statsy są najważniejsze? Gdzie dropią potencjalne upgrady?

Nie musisz znać odpowiedzi na te wszystkie pytania (chyba nawet nie powinieneś), ale warto by było, żebyś pokazał nam w jakikolwiek sposób, że jak damy Ci miejsce w raidzie, wygearujemy Cię itd, to nie spierdolisz gdzie bądź. Czy też zmienisz zdanie "aaa walę to, idę PvP". Twoje podanie to pierwsze słowa do obcych osób, to jest pierwsze wrażenie o sobie jakie im zostawiasz. Co możesz powiedzieć o mnie a co ja mogę o Tobie?
Powrót do góry Go down
RestInPeace

RestInPeace

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimePon Kwi 06, 2009 2:01 pm

Very Happy no pewnie ze wiem ze nie gralem pve.. na innym serwie z gildia chodzilem na hyjal kara z'a grull scc wiec ogarniam| co do gear to sie nie martwie od czegos trzeba zaczac od t4 w kara a pozniej no co slayera uzbieram jesli guild bedzie mnie zabierac na raidy.. a co leci z bossow hmm od tego mam addony Very Happy
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimePon Kwi 06, 2009 2:21 pm

67 lvl... jestem przeciwny
Powrót do góry Go down
RestInPeace

RestInPeace

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimePon Kwi 06, 2009 2:48 pm

gadalem z gosciem o imieniu intess na grze i mowil ze to zalezy i nie musi byc 70 a to kwestia dwoch dni max jak wbije Very Happy mniej niz polowa do 68 brakuje
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimePon Kwi 06, 2009 5:29 pm

No tak, ale nie o sam lvl mi chodzi. Załóżmy, że zostałeś przyjęty. Wbijasz 70 i jesteś full green, co teraz? Trzeba cie gearować od zera. KZ, GL - tam musialbyś zbierać sprzęt na początku, a mamy te insty już za sobą i rzadko na nie chodzimy(nie pamietam nawet kiedy byl ostatni raid na KZ). I teraz zamiast poraidować SSC, TK czy nawet BT, będziemy chodzić na KZ, żeby "gearować nowych". Specjalnie dałem to w cudzysłowie bo to tak jakby nasze gildyjne motto od... no chyba od zawsze. Nie mam nic do ciebie, ale jeśli ciągle będziemy musieli gearować nowych, a przyjmując ludzi poniżej 70 lub bez sprzętu tak na pewno będzie, to gildia nigdy się nie rozwinie. Właśnie dlatego jestem przeciwny.

P.S. Lol ungoro nie miałeś sie juz do czego przyczepic? Very Happy

//Goro
zawsze mogę się przyczepić, nie było jeszcze takiego podania. Poza tym, nie powiedziałem "nie" w żadnym momencie Very Happy
Powrót do góry Go down
RestInPeace

RestInPeace

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimePon Kwi 06, 2009 6:04 pm

Rozumiem cie bardzo dobrze a wiec bylbym dpsem wiec zawsze moglbym zaczac od pvp gear a pozniej stopniono zmieniac na pve a kara zawsze znajdzie sie ekipa ktora by chciala isc chociazby po repe i po bojki Smile
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie RestInPeace Left_bar_bleue0/1Podanie RestInPeace Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 2:57 am

Nanai w pvp gear ostatnio miał 3 dps na raidie Very Happy
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 10:30 am

Warfar ja mam sprzet pve/pve nie jest to full pvp

skoro nie wypowiedzialo sie minium osob to ja podejme decyzje i jestes przyjety
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie RestInPeace   Podanie RestInPeace I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie RestInPeace
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-