In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie-Marquiz

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
marquizzz

marquizzz

Podanie-Marquiz Empty
PisanieTemat: Podanie-Marquiz   Podanie-Marquiz I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 11:56 am

Imie:Przemek
Miejscowosc:Żywiec
Nick: Marquiz
Klasa: Shaman
Build: Elemental/Resto
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=224067
W jakiej gildii byłeś wcześniej:Preatorians i jestem nadal
Czemu akurat Hordecore: Satysfakcja z czyszczenia instancji
Czy znasz kogoś z Gildii: Leckter
Jak długo grasz w WoW'a:3-4lata

Ostatnio zmieniony przez marquizzz dnia Pią Lut 27, 2009 1:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie-Marquiz Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Marquiz   Podanie-Marquiz I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 1:17 pm

gear ładny, chociaż większość piwipi, no ale wiadomo jak to tutaj z łatwością gearu... Wolałbym resto zamiast ele, bo nic mnie bardziej nie wkurwia niż ele shamy i ich cudowny CL a resto sham to moja ulubiona klasa healująca.

Może coś o sobie powiesz więcej, trochę wyrzygane to podanie... Byłeś Ty już gdzie? Ubiłeś Ty co?
Powrót do góry Go down
marquizzz

marquizzz

Podanie-Marquiz Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Marquiz   Podanie-Marquiz I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 1:22 pm

gralem wczesniej na pve servie,tam chodzilem na raidy tutaj czyscilem insty typu heroic,5 osobowe,shaman elemental nie jest taki zly duze dmg moge zrobic na raidach,skoro resto to koniecznosc to bede myyyyyyyslal nad zmiana buildu,dzieki za cieple powitanie^^
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Podanie-Marquiz Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Marquiz   Podanie-Marquiz I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 1:37 pm

Za
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie-Marquiz Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Marquiz   Podanie-Marquiz I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 1:43 pm

nie no, wiem że ładny dps koszą, mamy takiego jednego u nas, jak się rozkręci to aggro nie można z niego zdjąć (pozdro Ava ^^). Ja tam do niczego nie zmuszam, więc się nie przejmuj.

Zgłoś tam się do kogo z gildii na serwie
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie-Marquiz Left_bar_bleue0/1Podanie-Marquiz Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie-Marquiz Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Marquiz   Podanie-Marquiz I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 11:54 pm

Jak najbardziej ZA chodz by za to że jak gram WSG warekiem to mam kogo scigać w dmg Very Happy A i zostań w ele Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie-Marquiz Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Marquiz   Podanie-Marquiz I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie-Marquiz
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» podanie