Imie:Przemek Wiek:17 Miejscowosc:Żywiec Nick: Marquiz Klasa: Shaman Build: Elemental/Resto Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=224067 W jakiej gildii byłeś wcześniej:Preatorians i jestem nadal Czemu akurat Hordecore: Satysfakcja z czyszczenia instancji Czy znasz kogoś z Gildii: Leckter Jak długo grasz w WoW'a:3-4lata
Ostatnio zmieniony przez marquizzz dnia Pią Lut 27, 2009 1:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
gear ładny, chociaż większość piwipi, no ale wiadomo jak to tutaj z łatwością gearu... Wolałbym resto zamiast ele, bo nic mnie bardziej nie wkurwia niż ele shamy i ich cudowny CL a resto sham to moja ulubiona klasa healująca.
Może coś o sobie powiesz więcej, trochę wyrzygane to podanie... Byłeś Ty już gdzie? Ubiłeś Ty co?
gralem wczesniej na pve servie,tam chodzilem na raidy tutaj czyscilem insty typu heroic,5 osobowe,shaman elemental nie jest taki zly duze dmg moge zrobic na raidach,skoro resto to koniecznosc to bede myyyyyyyslal nad zmiana buildu,dzieki za cieple powitanie^^
nie no, wiem że ładny dps koszą, mamy takiego jednego u nas, jak się rozkręci to aggro nie można z niego zdjąć (pozdro Ava ^^). Ja tam do niczego nie zmuszam, więc się nie przejmuj.