In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie - Hunio

Go down 
+9
Macios
Senyama
Elwira
Avarahil
Natalka
Creit
Miki
kiper
Hunio
13 posters
AutorWiadomość
Hunio

Hunio

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimeCzw Lut 26, 2009 10:26 am

Imię: Tomek
Skąd jesteś: Czernichów

Nick: Hunio
Klasa: Hunter
Build: 0/57/2 , jak narazie lipny armor...
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?s=p&name=Hunio
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Pretorians
Czemu akurat Hordecore: Ponieważ , jest tu dosyć ludzi online , dobra atmosfera z czego wiem , w miare pomocna gildia , wspólne raidy , teamy itp...
Czy znasz kogoś z Gildii: Vrigeth , Evillpl , Leckter.
Jak długo grasz w WoW'a: Jak miałem 11 lat już jechałem na private server , arrow itp...
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: http://nasza-klasa.pl/profile/8663477

Ostatnio zmieniony przez Hunio dnia Pią Lut 27, 2009 12:43 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
kiper

kiper

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimeCzw Lut 26, 2009 10:48 am

Za bo mamy mało huntow
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimeCzw Lut 26, 2009 12:17 pm

Za
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimeCzw Lut 26, 2009 1:11 pm

hunter - za
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimeCzw Lut 26, 2009 2:29 pm

Przeciw
Powrót do góry Go down
Avarahil

Avarahil

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 5:36 am

przeciw Very Happy ja wiem ze tifek jest młodszy ale gość ma 14 lat xD
Powrót do góry Go down
Elwira

Elwira

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 6:29 am

za-hunt
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Hunio Left_bar_bleue99/99Podanie - Hunio Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 6:40 am

Z jednej strony jestem na tak z powodu klasy, której jest mało w gildii. Z drugiej jednak strony mam pewne obawy czy jednak jesteś odpowiednia osoba do dołączenia do gildii(tu nie chodzi o kłótnie z ava). Póki co wstrzymuję się od głosu.

Ostatnio zmieniony przez Senyama dnia Pią Lut 27, 2009 6:49 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Macios

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 6:41 am

za
Powrót do góry Go down
Milus

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 7:59 am

wstrzymuję się od głosu...
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Hunio Left_bar_bleue0/1Podanie - Hunio Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 9:32 am

Za to co ze ma 14 lat ja w tym wieku juz jaralem balanty< huntard >
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 10:01 am

Warfar Ty jestes ewenement ^^^^
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitimePią Lut 27, 2009 1:10 pm

ja was nie rozumiem z tym wiekiem. Zazwyczaj młody wiek oznacza problemy, ale znałem dojrzałych 15 latków i niedojrzałych 25 latków. Może koleś jest sensowny? Na pewno wybrał trudną klasę, na SR chyba najtrudniejszą, bo tutaj praktycznie żadne porady z globa nie pomogą.

Niby expi, ale honored w CE ma jakby bojki trza było iść kosić.

Albo dołączy do nas hunt, który ma parę przesłanek coby niezłym być, albo huntard który pofrunie. Życzę Ci tego pierwszego, Hunio. Zgłoś się do kogoś w grze
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie - Hunio Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Hunio   Podanie - Hunio I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie - Hunio
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie
» Podanie : Hx