In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Evillpl

Go down 
+3
Natalka
Miki
Evillpl
7 posters
AutorWiadomość
Evillpl

Evillpl

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 8:39 am

Imię: Sebastian
Skąd jesteś: Zwoleń (okolice Radomia)

Nick: Evillpl
Klasa: Warlock
Build: Affi i kilka talentow w demo
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=247605
W jakiej gildii byłeś wcześniej: aktualnie Preatorians i krotki czas w Articulo Moris
Czemu akurat Hordecore: Bo bardzo chce w końcu połazić na raidy z grupa spoko ludzi i przy okazji zdobyć jeszcze lepszy gear.
Czy znasz kogoś z Gildii: Zatoichi i Leckter (wiem ze są nowi ale zawsze coś Razz)
Jak długo grasz w WoW'a: Hmmm ile lat to będzie to nie wiem ale od pierwszych emulatorów pod patch chyba 1.1.2 (coś ponad 3 lata)
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 9:11 am

Po znajomości Za Smile
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 9:33 am

Za, pod warunkiem, że sie zmienisz na pve (destro/demo).
Powrót do góry Go down
Evillpl

Evillpl

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 9:44 am

Nie ma sprawy ale do tego muszę zdobyć tez lepszy gear bo mam pod affi aktualnie, no i mam przy okazji pytanie czy affi jest złe pod pve? bo jak nie patrzeć to i tak spore dmg osiągam na instach i przy okazji się sam leczę poprzez drain life i siphon life.
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 10:14 am

W destro wyciągniesz ze 3x większy dps no i soul leech też leczy. :p
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 10:32 am

Evill ;] jestem Za ;]
Tak szczerze jak byłem z toba na UB/SV to wcale nie wyciagales takiego cudownego DPS jak na loka xD
Powrót do góry Go down
Evillpl

Evillpl

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 11:14 am

może i nie cudowne bo się musiałem powstrzymywać Razz przecież tank nie trzymał dobrego agro i ze 2 razy ja przejąłem przypadkowo Razz cale szczęście ze lock ma soulshatter Smile

To ile ludzi się musi za mną wstawić bym został przyjęty?Smile i czy w ogóle spełniam wasze wymagania?

Ostatnio zmieniony przez Evillpl dnia Nie Lut 22, 2009 12:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 12:55 pm

za

wezmie sie go i przetestuje
zobaczymy co potrafi
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 2:22 pm

za
Powrót do góry Go down
Milus

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 3:35 pm

niech pójdzie ze mną na Ub i Sv... zobaczymy kto większy DPS wyciągnie Very Happy ... za...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Evillpl Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Evillpl   Podanie Evillpl I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Evillpl
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» podanie