In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Kipereks

Go down 
+5
Nanai
Wiwernus
Miki
Warfar
kiper
9 posters
AutorWiadomość
kiper

kiper

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeSob Lut 21, 2009 4:13 pm

Imię:Damian
Skąd jesteś:Zduńska Wola

Nick:Kiper
Klasa:Paladyn
Build:Prot
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?s=p&name=Kipereks
W jakiej gildii byłeś wcześniej:Hordecore
Czemu akurat Hordecore:Gdyż miło wspominam dnie bez kłotki na raidzie :X
Czy znasz kogoś z Gildii:Mleczna
Jak długo grasz w WoW'a:2 lata
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:http://public.fotki.com/SangRealWOW/plplayers/kiper.html
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie Kipereks Left_bar_bleue0/1Podanie Kipereks Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeSob Lut 21, 2009 4:53 pm

W sumie jestem ZA kiper nic nie od jebał poszedł bo się kłóciliśmy w Gidli. Ma gear a prot palków nam potrzeba dla Taola zrobiliśmy wyjątek mam nadzieje że tu też..,
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeSob Lut 21, 2009 5:09 pm

Sam nie wiem co o tym myśleć Taol dostał drugą szanse ponieważ jest z nami od dawna a Ty... w sumie długo z nami nie pobyłeś Razz
Gdyby nie to że już raz od nas odszedłeś nie wahał bym się ani chwili i zagłosował bym "za" a tak chwilowo wstrzymam się od głosy poczekam na więcej wypowiedzi
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeSob Lut 21, 2009 6:21 pm

klasa potrzebna tez sie wstrzymuje..
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeSob Lut 21, 2009 6:31 pm

tez najchetniej bym napisal ze sie wstrzymuje od glosu, ale ktos musi w koncu zadecydowac

moja propozycja jest taka zeby przyjac Kipera ale takze przyjac Dzidka, dac im po prostu 2 szanse z tym ze od razu informuje cie Kiper zebys nie probowal robic kolejnej rewolucji w gildii na sile, narazie farmimy karazhan/zul aman/hero zeby ubrac tych ktorzy nie sa ubrani(co nie oznacza ze nie mozemy isc np na ssc jak bedzie odpowiednia ilosc osob) i liczymy na to ze ludzie po tym jak zbiora gear nie wydymaja nas i nie uciekna tak jak to zrobil wlasnie dzis Herrak, po tym pomyslimy o ssc/hyjal/tk/bt. narazie kotnie sie zdzarzaja, a szczegolne pretensje maja nowi "dlaczego mnie nie wzieliscie na zul aman", "blablabla" itd.

Ja tez bardzo chcialbym isc na bt, ale trzeba zachowac jakas ciaglosc i jako ze jestesmy "nowa" gildia na tym serwerze bedziemy robic wszystko po kolei. Jesli ci to odpowiada i masz tyle cierpliwosci to zapraszam, jesli nie to zegnam
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeSob Lut 21, 2009 6:47 pm

a chuj co mi szkodzi

za
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeSob Lut 21, 2009 7:45 pm

Z jednej strony powinienem być na nie, bo wyszedłeś z gildii. Z drugiej bardzo brakuje nam tanków... i tu mam dylemat.
Po namyśle i przeczytaniu komentarzy wyżej jestem za, ale pamiętaj, że 3 szansy na 100% nie będzie.. to tak w razie czego. ;]
Powrót do góry Go down
Zubei

Zubei

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 2:31 am

jeżeli masz się fochowac i wychodzić przy każdej kłótni to jestem przeciwny. do osób w naszej gildii trzeba mieć mocne nerwy.
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 2:55 am

Ok jestem za drugą szansą,jesteś tankiem który ma nie byle jakie wyposażenie czyli na pewno nie spierdolisz jak cie "wygerujemy" xD
ale cudów na kiju to się nie spodziewaj,będziemy ruszać powoli do przodu Wink.
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 3:50 am

W sumie można mu dać ostatnią szanse ;>
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie Kipereks Left_bar_bleue0/1Podanie Kipereks Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitimeNie Lut 22, 2009 8:24 am

Dobra kiper przeszedł a co teraz z Dzidkiem bo jeśli kiper dojdzie nie możemy Dzidka nie przyjąć Razz jednym słusznym rozwiązaniem jest Ungoro on ma ostateczny głos więc czekamy Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Kipereks Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Kipereks   Podanie Kipereks I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Kipereks
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kipereks/Ciaranswell
» Podanie Ash