| Podanie-Uzuu | |
|
+8Sagisław yairomi Clody Senyama Warfar Natalka Nanai Shin 12 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Uzuu Gość
| Temat: Podanie-Uzuu Czw Lut 12, 2009 4:46 pm | |
| Imię:Wojtas Wiek:24 Skąd jesteś:Gliwice
Nick:Uzuu Klasa:Priest Build:holy+disc Link do postaci na Armory W jakiej gildii byłeś wcześniej:Horde Legion Czemu akurat Hordecore:Pliznou mnie namowil;p Czy znasz kogoś z Gildii:znam Laska/PLiznou Jak długo grasz w WoW'a:pół roku Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Czw Lut 12, 2009 5:13 pm | |
| fajnie fajnie
total green
przeciw | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Czw Lut 12, 2009 5:52 pm | |
| ubierze sie i bedzie dobry full holy prej za | |
|
| |
Uzuu Gość
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Czw Lut 12, 2009 5:58 pm | |
| Chętnie założył bym coś lepszego niż te szmaty co mam na sobie, lecz jednak najbardziej zależy mi na exploracji świata, wczesniej grałem w Lineage2 (C1-IL) lecz WOW ma o wiele większy i ciekawszy świat, po to właśnie zrobiłem postać PVE |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Czw Lut 12, 2009 7:02 pm | |
| Znajomy z gildii w której potajemnie expilem mojego palka, za. ;d | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Czw Lut 12, 2009 7:05 pm | |
| Nie mam zdania ... Nie ma itemów a nam brak ludzi z itemami a nie taki co musimy od nowa ubierać . | |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Czw Lut 12, 2009 11:46 pm | |
| Jestem przeciwny, nie lubię takich przypadków w których do gildii przychodzą osoby w full green/blue, a potem narzekają, że nie chcą brać ich nawet na głupie kara bo nie chcą się nawet postarać poprawić samemu trochę sprzętu. Jeżeli pokażesz ze swojej strony pokażesz starania poprawy sprzętu raczej wtedy zmienię zdanie. | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 1:13 am | |
| Uzuu prponuje odwoloanie od podania zgodnie z regulaminem rekrutacji
glosy sa 2 na nie co znaczy odrzucenie ale jesli Ci zalezy mozesz zglosic sie ponownie | |
|
| |
Clody
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 1:16 am | |
| Bez sensu chcecie wiecej ludzi ale samych Ful epic? tak sie nei da..dajcie mu szanse..wykarze sie... ja jestem ZA | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 2:05 am | |
| Nie chcemy ludzi full epic, ale nie chcemy też ludzi bez eq. Pierwsze na co popatrzyłem w jego armory to repa CE, która ledwo jest na honored wbita. Nie chciało mu się nawet iść na bojki żeby dozbierać chociaż część eq(dodatkowo lecą tam dobre itemy jak dla niego). Jeśli nie miał czasu, to nadrobi, wróci i napisze podanie ponownie, o ile będzie mu zależeć. Wtedy sam zaakceptuję takowe podanie. Obecnie na nie. | |
|
| |
Uzuu Gość
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 2:49 am | |
| mam solowac je? ciekawe jak? klan horde legion jest tak zorganizowany ze ostatnie insty jakie byly to dire maul ktore ja organizowalem...sorry ale nie wiem jak wy sobie to wyobrazacie, nie mozna miec sprzetu nie majac z kim isc na inste. Chcieć nie znaczy móc.
Troche dziwnie bo za czasów gdy ja prowadziłem klany w l2 to wcielalem do klanu ciekawe osobowości a nie kox-nolife |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 6:25 am | |
| Nikt Ci nie pisze abyś je solował, codziennie widzę LFM na hero na kanałach LT/PL/EN, samemu również można poszukać. Z tailoringu też piękne rzeczy można sobie uszyć, a jeśli się nie ma recki, jest 500 innych osób, które dany item mogą wykonać. Na trashe do BT też biorą każdego i to dosłownie. Koxów jak to ująłeś, czy no-life też nie wymagamy, ale nie potrzebujemy osób które na 70 są gorzej ubrane niż nie jeden gracz na 69. | |
|
| |
Sagisław
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 7:03 am | |
| Yairomi płacze, bo masz lepszy sprzęt od niego... Uzuu masz racje, że to bez sensu. Szukasz gildi, żeby raidować, ale cię nie przyjmą, bo nie masz sprzętu z raidowania (bojki). Ludzie jesteście jebnięci jak Lato z Radiem. A ostatnio na UB/SV ludzi nie było. Ja jestem za, bo ludzi z takim podejściem podobno Wam (ja jestem full PVP ) brakuje. Pozdro :p | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 8:08 am | |
| Jak poprawisz troche EQ będe na tak ... | |
|
| |
Thurin
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 8:24 am | |
| A ja jestem jak najbardziej za! sprzętu PvE nie da się zebrać samemu.. jedynie crafty ale to przecież nie cały gear Później się dziwić czemu ludzie chodzą w itemach PvP Na dodatek prej dis/holy zawsze się przyda | |
|
| |
Milus
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 8:53 am | |
| tez jestem za... trzeba dać mu szanse żeby się wykazał... heal zawsze sie przyda... | |
|
| |
Uzuu Gość
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 9:25 am | |
| Co do craftu moge zrobic mooncloth pas a za 4 punkty shoulder...lecz tez nie jest to tanie i aktualnie wszystko co mam to wydaje na to aby moc sobie zrobic samemu sprzet. |
|
| |
Usagi-
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 9:29 am | |
| jestem ZA. Podobno nie ma z kim kara robić, a mi się jeszcze nie znudziło, więc chętnie ludzi w słabszym EQ pozabieram na bojki, czy też Kara | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 1:58 pm | |
| oki gm podjal decyzje
naginajac regulamin rekrutacji
ale jako gm ma do tego prawo
zglos sie do kogos z rady tudziec gm`a
RADA: Szalony Tatamuminka Unloco Moyzesz wiwernus
GM: Thurin
jak kogos pominalem to sorki ale zmeczone ze mnie bydle dzisiaj | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 3:46 pm | |
| to po chuj jest ten regulamin jak gm sobie moze go naginac, nie widze w tym sensu a ty Shin nie potrafisz normalnie pisac, tylko jak jakis pokemon? | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 3:50 pm | |
| omijaj moje posty jak az tak bola | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 5:18 pm | |
| Nanai ma okres a sentii go zdradza z tifkiem :< | |
|
| |
moy Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Pią Lut 13, 2009 6:49 pm | |
| Jestem jak najbardziej ZA z wielu powodow. Thurin, patrz na glosy glownie ludzi z rady Jestem w stanie rowniez wziac opieke nad tym priestem, pomoge zdobyc sprzet. Niestety na poczatku raczej nie bedziesz brany pod uwage jezeli bedziemy sie wybierac na cos wiekszego. niestety nie jestesmy gildia ktora jest tak zgrana ze kazda 10man instance czysci w 2godziny. Zdazaja sie nam wipe wiec raczej potrzeba nam dobrych graczy (nie mowie ze takim nie jestes ) z dobrym sprzetem, jednak wiadomo, miejsce sie znajdzie to pojdziesz, cos zawsze pomozesz. Nie zniechecaj sie. Najlepiej to codziennie chodzic na tzw BOJE. tam zawsze cos dla ciebie wypadnie, a i za boje cos kupisz. jezeli bedziesz w gildii to pisz /w Moyzesz pomoge w miare mozliwosci. powodzenia | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Sob Lut 14, 2009 5:35 pm | |
| - yairomi napisał:
- Nanai ma okres a sentii go zdradza z tifkiem :<
Zupełnie jakbym czytał streszczenie odcinka mody na sukces. | |
|
| |
Uzuu Gość
| Temat: Re: Podanie-Uzuu Nie Lut 15, 2009 9:45 am | |
| Widze że moja podanie wywołało małe zamieszanie ;] cieszy mnie końcowy werdykt, lecz biorąc do serca niektóre słowa, postanawiam spróbować zdobyć lepszy eq, nie lubie jak się robi dla mnie wyjątków ;] więc chciał bym aby moja kandydatura była na ten moment w stanie spoczynku. Gdy już się uzbroję to napisze raz jeszcze podanie do Guild ;]
Do zobaczenia |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie-Uzuu | |
| |
|
| |
| Podanie-Uzuu | |
|