| Taol tank noob :P | |
|
+7Shin Usagi- Wiwernus Zubei Avarahil yairomi Taol 11 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Taol
| Temat: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 1:56 pm | |
| Imię:Kamil Wiek:18 Skąd jesteś:Szubin Nick:Taol Klasa:Warek Build:Prot Hp około : 14500 Defence: 450 W jakiej gildii byłeś wcześniej: In Flames, Bos Czemu akurat Hordecore: bo jest polowa ludzi z In Flames albo i nawet 70% Czy znasz kogoś z Gildii:Ponad płowe ludzi ? Jak długo grasz w WoW'a:z 2 latka ? Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:nie dam :PP Ja chce tylko grac pve wiec bym chciał Only raidy i insty | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 2:12 pm | |
| Nie. Odszedłeś z gildii wyłącznie za itemami(raidami) z tego co sam napisałeś, więc Ci nie zależało. W dodatku zrobiłeś to w momencie kiedy potrzebowaliśmy tanków. Nie chcę tutaj ludzi dla których się liczą tylko takie rzeczy. W dodatku to nie miejsce na taki topic. | |
|
| |
Taol
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 2:15 pm | |
| thurin kazal mi tu napisac bo nie mogl teraz otworzyc bo jest na ZA ... a co do odejscia nie widzialem tutaj prawie zadnego PVE a tylko na tym mi ogulem zalezało wtenczas ale teraz wiem ze co starzy kumple to starzy kumple atmosfera zawsze jest inna jak sie gra dluzej z danymi ludzmi | |
|
| |
Avarahil
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 2:32 pm | |
| jakby to ująć Taol... ONE WAY OUT AND NO WAY IN | |
|
| |
Zubei
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 3:57 pm | |
| był taki punkt regulaminu, że do gildii wchodzi się tylko raz
jestem przeciwny | |
|
| |
Wiwernus
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 4:21 pm | |
| taol gra znami od bardzo dawna.W sumie nie mam zdania..Albo sie trzymamy regulaminu albo dal starych znajomych robimy wyjatki.Ogarniety warek tank na pewno przydal by sie nam | |
|
| |
Taol
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 4:28 pm | |
| acha jakby ktos z modow lub admin by mogl przeniesc ten temat do rekrutacji to by bylo milo | |
|
| |
Usagi-
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 4:34 pm | |
| moim zdaniem musicie sobie sprawdzić co jest ważniejsze - to co razem robiliście, czy jego chwilowe złamanie zasad.
Ja myślałem, że pod pretekstem wypierdala od nas. Wraca. Wziąłbym go, jeśli coś dla Was znaczą good ol' dayz. | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 4:45 pm | |
| wiecie co
rozne mysli mi sie przsuwaja przez glowe....
na pocatku wieeeeeelu myslalo nad zmiana... bo nie bylo tego pve
jak odszedl ..przyznalem mu racje
potem zmienilem zdanie i stwierdzilem ze jest noob bo zostawil to co najwazniejsze czyli przyjaciol
a teraz
teraz dalbym mu szanse
ehhh ciezko mi sie to pise...
bardzo
ale jestem ZA o ile bedzie mi tankowal MGT po repe dla SSO XD | |
|
| |
Cinek
Character sheet Mleczna: (2/2)
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 5:23 pm | |
| mtg sux, repe lepiej na q zrobic ;>
ja się wstrzymuje od głosu. | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Taol tank noob :P Pią Sty 02, 2009 6:10 pm | |
| Odszedles praktycznie bez powiedzenia nawet slowa, gdybys pozegnal sie z nami w jakies normalnej atmosferze to nic bym nie mial do tego zebys wrocil, widzialem ze bedac w bos biegales w tym samym z czym od nas wyszedles, nie jestem pewien czy wracasz bo tesknisz za atmosfera itd, tylko dlatego ze w bos nie jest jednak tak slodko jak myslales. Jedyne co widze na plus w tej sytuacji to fakt ze jestes tankiem i grasz czesto no i byles w gildii przez dosc dlugi czas. Zgodze sie z decyzja Thurina jaka by ona nie byla.
Ale fakt jest faktem, wyjebales nas i tyle.. | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Taol tank noob :P Sob Sty 03, 2009 12:20 am | |
| Nie wiem co o tym myśleć Niech Thurin się wypowie ja zgodzę się z jego decyzja. | |
|
| |
Thurin
| Temat: Re: Taol tank noob :P Sob Sty 03, 2009 2:06 am | |
| Rzeczywiście wyciąłeś nam niezłego wałka akurat wtedy jak potrzebowaliśmy tanków. Nie będę ukrywał wkurwiłem się wtedy trochę. Ale taki tank który często gra jednak jest nam potrzebny i to jest główny powód dla jakiego jestem skłonny dać ci ostatnią szanse | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Taol tank noob :P | |
| |
|
| |
| Taol tank noob :P | |
|