In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Taol tank noob :P

Go down 
+7
Shin
Usagi-
Wiwernus
Zubei
Avarahil
yairomi
Taol
11 posters
AutorWiadomość
Taol

Taol tank noob :P Empty
PisanieTemat: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 1:56 pm

Imię:Kamil
Skąd jesteś:Szubin
Nick:Taol
Klasa:Warek
Build:Prot
Hp około : 14500
Defence: 450
W jakiej gildii byłeś wcześniej: In Flames, Bos
Czemu akurat Hordecore: bo jest polowa ludzi z In Flames albo i nawet 70%
Czy znasz kogoś z Gildii:Ponad płowe ludzi ?
Jak długo grasz w WoW'a:z 2 latka ?
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:nie dam :PP
Ja chce tylko grac pve wiec Razz bym chciał Only raidy i insty
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 2:12 pm

Nie.
Odszedłeś z gildii wyłącznie za itemami(raidami) z tego co sam napisałeś, więc Ci nie zależało. W dodatku zrobiłeś to w momencie kiedy potrzebowaliśmy tanków. Nie chcę tutaj ludzi dla których się liczą tylko takie rzeczy.
W dodatku to nie miejsce na taki topic.
Powrót do góry Go down
Taol

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 2:15 pm

thurin kazal mi tu napisac bo nie mogl teraz otworzyc bo jest na ZA ... a co do odejscia nie widzialem tutaj prawie zadnego PVE a tylko na tym mi ogulem zalezało wtenczas ale teraz wiem ze co starzy kumple to starzy kumple atmosfera zawsze jest inna jak sie gra dluzej z danymi ludzmi
Powrót do góry Go down
Avarahil

Avarahil

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 2:32 pm

jakby to ująć Taol... ONE WAY OUT AND NO WAY IN Wink
Powrót do góry Go down
Zubei

Zubei

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 3:57 pm

był taki punkt regulaminu, że do gildii wchodzi się tylko raz

jestem przeciwny
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 4:21 pm

taol gra znami od bardzo dawna.W sumie nie mam zdania..Albo sie trzymamy regulaminu albo dal starych znajomych robimy wyjatki.Ogarniety warek tank na pewno przydal by sie nam
Powrót do góry Go down
Taol

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 4:28 pm

acha jakby ktos z modow lub admin by mogl przeniesc ten temat do rekrutacji to by bylo milo
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 4:34 pm

moim zdaniem musicie sobie sprawdzić co jest ważniejsze - to co razem robiliście, czy jego chwilowe złamanie zasad.

Ja myślałem, że pod pretekstem wypierdala od nas. Wraca. Wziąłbym go, jeśli coś dla Was znaczą good ol' dayz.
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 4:45 pm

wiecie co

rozne mysli mi sie przsuwaja przez glowe....

na pocatku wieeeeeelu myslalo nad zmiana... bo nie bylo tego pve

jak odszedl ..przyznalem mu racje

potem zmienilem zdanie i stwierdzilem ze jest noob bo zostawil to co najwazniejsze czyli przyjaciol

a teraz

teraz dalbym mu szanse

ehhh ciezko mi sie to pise...

bardzo

ale jestem ZA o ile bedzie mi tankowal MGT po repe dla SSO XD
Powrót do góry Go down
Cinek

Cinek

Character sheet
Mleczna:
Taol tank noob :P Left_bar_bleue2/2Taol tank noob :P Empty_bar_bleue  (2/2)

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 5:23 pm

mtg sux, repe lepiej na q zrobic ;>

ja się wstrzymuje od głosu.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimePią Sty 02, 2009 6:10 pm

Odszedles praktycznie bez powiedzenia nawet slowa, gdybys pozegnal sie z nami w jakies normalnej atmosferze to nic bym nie mial do tego zebys wrocil, widzialem ze bedac w bos biegales w tym samym z czym od nas wyszedles, nie jestem pewien czy wracasz bo tesknisz za atmosfera itd, tylko dlatego ze w bos nie jest jednak tak slodko jak myslales. Jedyne co widze na plus w tej sytuacji to fakt ze jestes tankiem i grasz czesto no i byles w gildii przez dosc dlugi czas. Zgodze sie z decyzja Thurina jaka by ona nie byla.

Ale fakt jest faktem, wyjebales nas i tyle..
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Taol tank noob :P Left_bar_bleue0/1Taol tank noob :P Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimeSob Sty 03, 2009 12:20 am

Nie wiem co o tym myśleć Question
Niech Thurin się wypowie ja zgodzę się z jego decyzja.
Powrót do góry Go down
Thurin

Thurin

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitimeSob Sty 03, 2009 2:06 am

Rzeczywiście wyciąłeś nam niezłego wałka akurat wtedy jak potrzebowaliśmy tanków. Nie będę ukrywał wkurwiłem się wtedy trochę.
Ale taki tank który często gra jednak jest nam potrzebny i to jest główny powód dla jakiego jestem skłonny dać ci ostatnią szanse
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Taol tank noob :P   Taol tank noob :P I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Taol tank noob :P
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
In Flames :: Gildia In Flames :: Rekrutacja-
Skocz do: