| podanie:Hastu | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Hastu
| Temat: podanie:Hastu Nie Gru 28, 2008 4:39 am | |
| Imię: Marcin Wiek: 14lat Skąd jesteś: Przysietnica
Nick: Hastu Klasa: Warrior Build: Arms W jakiej gildii byłeś wcześniej: Memento Mori Czemu akurat Hordecore: Bo lubie pve i sa tu moji bracia Czy znasz kogoś z Gildii: Myna,Mongbat Jak długo grasz w WoW'a: okolo 2 lat | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: podanie:Hastu Nie Gru 28, 2008 4:45 am | |
| ARMS czyli Nie. Tylko tank i nie wystarczy sam build musi być Gear przynajmniej na Hero i wiedzy trochę. | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: podanie:Hastu Nie Gru 28, 2008 4:56 am | |
| | |
|
| |
Miki
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 5:31 am | |
| Za nie rozłącza się rodziny | |
|
| |
Myna
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 5:38 am | |
| a ja ZA. Brat w konu i dobrze gra.
Ostatnio zmieniony przez Myna dnia Pon Gru 29, 2008 5:59 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
kiper
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 5:38 am | |
| ZA! warek arms = zajebisty dps ....nooby nie znacie sie! | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 5:39 am | |
| Tak gram Arms ale ja nie jestem DPS na insty warem nie chodzę ja np jestem za tym aby przyjąć DPS fury build ale nikt nie chcial otworzyć resjetracji na DPS warka więc nie do mnie...Po za tym na Hyjal potrzebowaliśmy AoE DPS a niby jak ty chcesz AoE robić wariorem chyba że walisz z thundercala za 2k | |
|
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 5:40 am | |
| myna wez tabletki ^^ spokojnie ps i warfar z tego co mi waidomo zbiera sprzet pod tanka od jakeigos czasu^^ aarms jest dlatego ze ma ich za malo za to po ten build ma juz ity wiec... i nie kasujcie postow dobra klotnia nie jest zla | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 5:41 am | |
| nie, jest jasno napisane kogo przyjmujemy a kogo nie, jesli chciales zeby dolaczyc brata do gildii to trzeba bylo napisac normalnie a nie pokazywac swoje chamstwo..
wedlug regulaminu 2x 'nie' podanie odrzucone | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 6:05 am | |
| Clave to nie jest AoE ale nie o to chodzi w tym poście. Skoro macie się tak kłócić ja jestem ZA. Jak pisałem problemy nie do mnie z tym jak rekrutujemy i jakie klasy ja już pisałem i tym w topiku "Ogranijmy Rekrutacje". A dla tych co im nie pasuje że ja gram Arms to małe info mam dwie postacie drugą jest szaman z buildem i itemami PvE więc gram PvE. Warrior jest arms na PvP aktualnie ale od kąt nim gram zbieram gear na tanka mam już jakieś 30%. | |
|
| |
Cinek
Character sheet Mleczna: (2/2)
| Temat: Re: podanie:Hastu Pon Gru 29, 2008 6:22 am | |
| sofa, niezle Ci idzie o.O
za.
euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk o.O | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: podanie:Hastu Wto Gru 30, 2008 12:42 pm | |