In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie:Hastu

Go down 
+5
Myna
Miki
Shin
Warfar
Hastu
9 posters
AutorWiadomość
Hastu

podanie:Hastu Empty
PisanieTemat: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimeNie Gru 28, 2008 4:39 am

Imię: Marcin
Skąd jesteś: Przysietnica

Nick: Hastu
Klasa: Warrior
Build: Arms
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Memento Mori
Czemu akurat Hordecore: Bo lubie pve i sa tu moji bracia
Czy znasz kogoś z Gildii: Myna,Mongbat
Jak długo grasz w WoW'a: okolo 2 lat
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
podanie:Hastu Left_bar_bleue0/1podanie:Hastu Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimeNie Gru 28, 2008 4:45 am

ARMS czyli Nie. Tylko tank i nie wystarczy sam build musi być Gear przynajmniej na Hero i wiedzy trochę.
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimeNie Gru 28, 2008 4:56 am

Arms=NIE
Prot+Gear=Tak
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 5:31 am

Za nie rozłącza się rodziny lol!
Powrót do góry Go down
Myna

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 5:38 am

a ja ZA. Brat w konu i dobrze gra.

Ostatnio zmieniony przez Myna dnia Pon Gru 29, 2008 5:59 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
kiper

kiper

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 5:38 am

ZA! warek arms = zajebisty dps ....nooby nie znacie sie!
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 5:39 am

Tak gram Arms ale ja nie jestem DPS na insty warem nie chodzę ja np jestem za tym aby przyjąć DPS fury build ale nikt nie chcial otworzyć resjetracji na DPS warka więc nie do mnie...Po za tym na Hyjal potrzebowaliśmy AoE DPS a niby jak ty chcesz AoE robić wariorem chyba że walisz z thundercala za 2k Very Happy
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 5:40 am

myna wez tabletki ^^ spokojnie

ps i warfar z tego co mi waidomo zbiera sprzet pod tanka od jakeigos czasu^^ aarms jest dlatego ze ma ich za malo za to po ten build ma juz ity wiec...

i nie kasujcie postow Razz dobra klotnia nie jest zla Very Happy
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 5:41 am

nie, jest jasno napisane kogo przyjmujemy a kogo nie, jesli chciales zeby dolaczyc brata do gildii to trzeba bylo napisac normalnie a nie pokazywac swoje chamstwo..

wedlug regulaminu 2x 'nie' podanie odrzucone
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 6:05 am

Clave to nie jest AoE ale nie o to chodzi w tym poście. Skoro macie się tak kłócić ja jestem ZA. Jak pisałem problemy nie do mnie z tym jak rekrutujemy i jakie klasy ja już pisałem i tym w topiku "Ogranijmy Rekrutacje". A dla tych co im nie pasuje że ja gram Arms to małe info mam dwie postacie drugą jest szaman z buildem i itemami PvE więc gram PvE. Warrior jest arms na PvP aktualnie ale od kąt nim gram zbieram gear na tanka mam już jakieś 30%.
Powrót do góry Go down
Cinek

Cinek

Character sheet
Mleczna:
podanie:Hastu Left_bar_bleue2/2podanie:Hastu Empty_bar_bleue  (2/2)

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimePon Gru 29, 2008 6:22 am

sofa, niezle Ci idzie o.O

za.

euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk o.O
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitimeWto Gru 30, 2008 12:42 pm

zmieniam zdanie na tak bo to brat Myny, przyjety
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: podanie:Hastu   podanie:Hastu I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie:Hastu
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie